U noci punog meseca: 18.januar ce doneti ludilo, haos i ljubavne drame!

U noci punog meseca: 18.januar ce doneti ludilo, haos i ljubavne drame!

2022-01-16 0 By Admin

 VAGA

Odluka je na vama da li cete osobi iz proslosti dati jos jednu sansu ili ne. Ono sto moramo da kazemo jeste da je izvesno da vas ona voli.  Ako predjete preko svog ponosa i inata velike su sanse da cete kraj nje  ovog puta pronaci srecu.

 SKORPIJA

Prija vam to sto znate da je jednom raku stalo do vas. Ali ono sto moramo da kazemo jeste da vi niste spremni da sa njim udjete  u romansu jos neko vreme. Treba vam vremena da zaboravite  osobu koju volite,a  koja vam je slomila srce.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 STRELAC

Iako sada nista nije onako kako bi ste vi zeleli cini se da  je sve blizi dan kada cete moci da kazete da se kolo srece okrece.

Velika vam je greska sto marite za tudja misljenja umesto da se borite za to sto zelite.

 JARAC

Vazno je da kazemo da je nekome stalo do vas.

Rec je o osobi koja je stalno u vasoj blizini i vi dobro znate o kome je rec. Ali, stvar je u tome sto vi ne osecate isto.  Vreme je da to i kazete  i da konacno ta osoba  prestane da se nada. Slomicete joj srce.

 VODOLIJA

Noc punog meseca ce imati veliki uticaj na vas. To ce biti zato sto   cete osetiti samocu i usamljenost sa kojom necete moci da se borite.

To je ono sto moramo da naglasimo. Svi su srecni samo vi nemate nikog kraj sebe i u svom narucju…

 RIBE

Ljubav je vase drugo ime. I tako ce i ostati u danima koji su pred nama.

Ako odlucite da predjete preko svog ponosa i da osobi do koje vam je stalo to i kazete velike su sanse da cete moci da kazete da ste  dobili sve ono sto ste zeleli.

Stranice: 1 2