Imas prava na jednu zelju –   karta sudbine koju  izaberes otkrice hoce li se zelja ostvariti!

Imas prava na jednu zelju – karta sudbine koju izaberes otkrice hoce li se zelja ostvariti!

2022-01-28 0 By Admin

Karta  sudbine broj  tri:

Ako si izabrao ovu kartu,  imamo za tebe nazalost lose vesti. One se odnose na to da   ces shvatiti da ostvarenje ove zelje moze da donese tugu u neciji zivot, a nema nimalo sumnje da ce tako i biti. Zao nam je zbog toga. Ukratko receno, nema nimalo sumnje da ti ostvarenje ove zelje  zelis vise od svega. Ali, ono sto moramo reci jeste da ces kada se ova zelja ostvari shvatiti da si time povredio nekog do koga ti je stalo.  I naravno da to ne zelis i da  nisi osoba koja gradi svoju srecu na tudjim suzama. Ali, bilo kako bilo, moras da imas na umu da nije do tebe. Sve je to igra sudbine na koju nikako ne mozes da utices, ma koliko da ti to zelis.

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Karta  sudbine broj  cetiri:

Cestitamo.Ako si izabrao ovu kartu znaj da nema nimalo sumnje da ces moci da kazes da ti je krenulo u zivotu. Sta god da si pozeleo znaj da je izvesno da ces to i dobiti i to je ono sto je najvaznije od svega.

Ova zelja ce se ostvariti mnogo  brze nego sto mozes da zamislis. I jasno je da ces biti srecan i da ce tek da uslede lepe stvari u tvom  zivotu. Ti si pravi heroj cije je srce veliko. Znas i umes da volis. Svima si cinio dobro, i sad je doslo vreme da za tvoja dobra dela budes i nagradjen.

 

Stranice: 1 2