Veran je i odan do zadnje kapi krvi: Ovaj  znak  je najbolji covek,on nema konkurenciju!

Veran je i odan do zadnje kapi krvi: Ovaj znak je najbolji covek,on nema konkurenciju!

2023-10-20 0 By Admin

 Ako imate u svom zivotu jednog strelca, znajte da imate i osobu koja ce vas  iskreno voleti.

 

Strelac je znak koji pre svega ima veliku dusu. On zna da je zivot jedna velika borba ali moramo da kazemo da je on upravo zato veliki borac. U ovom znaku se radjaju ljudi koji  zele da usrece one do kojih im je stalo. Shodno tome, ako imate tu srecu da vas voli osoba rodjena u ovom znaku onda znajte da ste pravi srecnik.

Strelac je osoba koja uvek brani i cuva ono sto voli i sto joj pripada. Cak i ako gresite, strelac vam nece okrenuti svoja ledja. On ce vam reci istinu  o tome kako smatra da neki vasi potezi ili odluke nisu ispravni… Ali, cak i da vam  ceo svet okrene ledja i da vas ceo svet osudi za vase postupke, znajte da on to nikada nece uciniti.

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Svestan je toga da je zivot polje na kojem moramo   biti jaki ako zelimo da dobijemo srecu o kojoj mastamo. Ono sto je vazno da kazemo jeste da bi bilo najbolje da cuvate osobu rodjenu u ovom znaku. Naravno, ako imate tu srecu da  vam strelac bude prijatelj, ili, jos bolje, emotivni partner.

Mozemo da kazemo da je ovo znak koji ume mnogo da prasta. To je zato sto je  svestan da svi imamo prava na greske. Ali, ono sto moramo da kazemo jeste da on itekako zna kada je pravo vreme da nekome okrene ledja i da ode.  Jako se tesko odluci na to da nekome kaze zbogom,ali ako se to desi znajte da ne postoji ni najmanja sansa da se predomisli.

Njegovo srce je veliko i on je znak koji  pokusava da svima oko sebe ugodi. Ali, ono sto je  bitno da kazemo jeste da on svakako ne zaboravlja ni sebe niti svoje potrebe. On nije naivno bice koje ce uvek pokusavati da usreci druge,a njemu samom kako bude. Ne.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2