Ovog  drugog marta je mlad mesec u Ribama i  on moze doneti nesto spektakularno!

Ovog drugog marta je mlad mesec u Ribama i on moze doneti nesto spektakularno!

2022-03-01 0 By Admin

 VAGA

Odlicno se osecate. Imate nekog ko  je spreman da vam na  delu dokaze i pokaze svoju ljubav. Uz malo srece cete kraj te osobe pronaci sve ono o cemu ste dugo i godinama mastali pa u skladu sa tim samo treba da date sebi oduska i tu slobodu da pokusate nesto novo.    Nisu svi isti i ako ste ranije patili ne znaci da cete patiti ponovo.

 

SKORPIJA

Mlad mesec u ribama vama nece doneti nista  posebno. To je izvesno ali svakako da vi imate priliku da neke stvari u svom zivotu promenite.

Bitno je da kazemo da je cinjenica da je nekome stalo do vas ali da vi niste spremni da sa tom osobom  imate nesto vise. Jako sta patili i nije vam lako.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 STRELAC

Ono sto moramo da kazemo jeste da ni u kom slucaju ne bi ste smeli da rizikujete kada je posao u pitanju. Ovo nikako nije povoljan period kada je o karijeri rec. U skladu sa tim, samo nemojte  ocekivati cudo i sacekajte    bar polovinu marta kako bi ste  usli u neki novi posao.

 

 JARAC

Mlad mesec u ribama vama donosi nesto lepo. Samo je vrlo vazno da se ne plasite emocija niti toga da krenete dalje i da nekome date sansu. Vi jeste mnogo patili ali to ne znaci da su svi ljudi isti i da ce vam ponovo neko uraditi ono sto ste vec jednom preziveli…

 

 VODOLIJA

Vama naredni period nece biti lep. To je ono sto moramo da kazemo. Neko ste ko je zasluzio mnogo toga lepog ali bitno je da znate da  nazalost prvo morate proci kroz jedan ruzan period… Zato, stisnite zube i budite hrabri jer posle kise uvek dodje Sunce.

 

 RIBE

Bitno je da znate da  je ovo vreme kada vasi snovi postaju stvarnost. Nemojte se ni u kom slucaju plasiti niti  dvoumiti oko toga da li da nekome date priliku.  Itekako postoji neko ko bi sve za vas uradio i neko kome je do vas iskreno stalo.

Sada je vreme za novu ljubav.

Stranice: 1 2