Kome ce ovaj petak biti uvertira u savrsen vikend na emotivnom planu?

Kome ce ovaj petak biti uvertira u savrsen vikend na emotivnom planu?

2022-03-02 0 By Admin

VAGA

Bice ovo jedan prelep dan na emotivnom planu i to ce vas usreciti. Osecate da je to odlicna uvertiraza savrsen vikend naemotivnom planu, sto je istina. Verujte da ce vas povesti taj lepi osecaj u grudima i bice vas vodja u danima koji slede. Ljubav  koja ce vam ispunjavati grudi srecom, ovaj dan ce uciniti najlepsim , a vas najsrecijim ljubavnim zodijakom,ovog petka!

 

SKORPIJA

Vasa je emocija ono sto vas  vodi, ali pogresno nastupate. Vreme je da se radujete i da budete  uporni u svemu, a vec se zna staste planirali za danas. Idite bez odustajanja i bez zastajkivanja. Recite partneru da zelite da se izjasnite po pitanju emocija i da znate na cemu ste!  Necete verovati da cete usreciti partnera, jer je hteo istu temu sa vama!

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

STRELAC

Vase misli putuju od jednog do drugog i nikako da se skrase. Mozda je vreme da se zaustave na jednoj liniji, planu i na jednoj odredjenoj osobi. Vas put iz jedne avanture u drugu, samo vas odvlaci od pravoga cilja.Tragateza srodnom dusom, pokusavajuci da je prepoznate, ali vam ni danas nece uspeti.I ovaj dan ce biti jedan u nizu kada ste se prevarili.

 

JARAC

Jedan susret ce biti uvertira u vasu srecu i osecaj da ste stigli do kraja svoga traganja.Ne samo srece, ispunjenja zelje, nego u susretu svoje srodne duse. Prepoznacete je sasvim jednostavno, srcem i dusom verujuci da je to ona prava ljubav. Ovaj dan ce  zaista da bude dokaz da prave ljubavi jos postoje. I zato cete se danas zakleti da cete ciniti sve da sacuvate svoju srecu.

 

VODOLIJA

Zelite najbolje, a desava vam se sve najgore, i dok sanjate da su ruzni dani san, oni su java.Verujte da je to svakidasnjica i vreme je da se  pomirite sa istinom. Nista necete moci da ucinite, ali vam nista drugo i ne preostaje. Ucinite sve da se  pomirite sa svojom  situacijom, ali pocnite da se borite za bolje dane.

 

RIBE

Vasa sreca  je da ste u toku svega sto  se zbiva, pa se necete zanositi  previse. Vas partner ce se radovati,  sto ste razumni, realni i tolerantni. Ono sto moramo da kazemo kada je ovaj dan   u pitanju jeste da  je cinjenica da  ste konacno svoj na svome. Sada samo treba da cuvate ono sto imate.

 

Stranice: 1 2