Veliki horoskop za subotu, 5. mart: Tokom ovog dana  se nekome vraca osoba iz proslosti!

Veliki horoskop za subotu, 5. mart: Tokom ovog dana se nekome vraca osoba iz proslosti!

2022-03-04 0 By Admin

   Poceo je vikend, i mnogi od nas imaju planove, ali sudbina je tu da ih poremeti…

 

 OVAN

Ovaj vikend vama nece doneti ono sto ste vi zeleli, odnosno,  tokom ovog dana vi necete moci da kazete da su se vasi snovi ostvarili.  U ranim jutarnjim casovima cete dobiti vest koja vam se nece nimalo svideti. Moracete da donesete neke odluke koje nece biti nimalo lake, ni jednostavne,ali koje necete moci da  izbegnete. Neko bi za vas sve ucinio, oslonite se na tu osobu jer ce vam u svemu biti podrska i oslonac.

 

  BIK

Tokom ovog dana vi cete morati da se zapitate sta je ono sto zelite. Sta je zapravo ono sto vam treba jer  u zavisnosti od toga  cete morati da delujete. Moguce je da ce vama ovaj dan obeleziti svadja sa nekim do koga vam je jako stalo. Naravno da vam ovo nece lako pasti, ali imajte na umu da ste vi toliko povezani da nista na svetu ne moze da vas zaustavi. Samo slusajte glas svog srca i tako se ponasajte.

 

 BLIZANCI

Vazno je da kazemo da cete vi tokom ovog dana imati vremena za sebe. Imali ste jako napornu i tesku sedmicu ali cete moci da kazete da konacno imate vremena da se posvetite sebi. Danas cete svakako moci da sretnete nekoga do koga vam je jako stalo, posle duzeg vremena. Moguce je da cete sa tom osobom moci da nastavite tamo  gde ste stali.   Sreca ce vam biti drugo ime.

 

 RAK

Vi ste neko ko vazi za osobu koja ima divnu dusu, i mislite da ima svako  pravo na drugu priliku. Ali, ovog puta moramo da vam kazemo da ni u kom slucaju ne bi ste trebali da nekome prastate.  Jedna osoba koja vas je nekoliko puta povredila, i kojoj uporno prastate, ponovo ce uraditi isto. Tokom ovog dana bi ste trebali zauvek da joj okrenete ledja. To ce biti najbolje za vas.

 

 LAV

Moramo da kazemo da se vama smesi novi pocetak. Tokom ovog dana do vas ce doci jako lepa vest i rec je o necemu sto ste dugo cekali. Mozemo  da kazemo da cete konacno moci da se pohvalite time da vam je krenulo i da se desavaju neke lepe stvari. Ako ste sada slobodni znajte da je itekako moguce da ce doci do toga da upoznate nekoga  ko bi mogao imati kljucnu ulogu u vasem zivotu…

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

DEVICA

Zaista nema razloga za nepoverenje i za ljubomoru. Vi ste iskreno voljeni. Postoji neko ko bi za vas sve uradio, i treba da tu osobu cuvate,da date sve od sebe da je usrecite… Nemojte sebi da dozvolite da imate sumnje. To vam nece doneti nista dobro. Osoba ste koja je istrajna u svojim zeljama i snovima. Sledi vam vrlo lep pocetak i to je izvesno i sigurno.

 

 Nastavak na sledecoj  strani…

Stranice: 1 2