Veliki horoskop za subotu, 5. mart: Tokom ovog dana  se nekome vraca osoba iz proslosti!

Veliki horoskop za subotu, 5. mart: Tokom ovog dana se nekome vraca osoba iz proslosti!

2022-03-04 0 By Admin

 VAGA

Moramo da kazemo da je vazno da uzivate u onom sto imate. Jedna devica je uz vas. Ona vas iskreno voli i spremna  je jako dugo da ceka kako bi vas kraj sebe imala.  Vi ne osecate isto i to je izvesno ali je nas savet da tokom ovog dana sa njom obavite jedan iskren razgovor. Mozda vam uspe i dokazati koliko ste joj vazni. Niko vas nikada nije voleo kao ona i svakako da bi trebalo da joj date sansu da vam to i dokaze. Razmislite…

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 

 SKORPIJA

Moramo da budemo iskreni prema vama. Ovaj dan vam nece ostati bas u lepom secanju. Ceka vas niz obaveza i necete ni sami znati kako da se ponasate u skladu sa tim,  jer ste imali drugacije planove. Ovog dana vam emocije  nece biti u prvom planu jer se od vas ocekuje mnogo. Problemi na polju posla ce vas potpuno iscrpeti pa ce vam odmor biti  neophodan i hitno potreban. Pokusajte da ga sebi priustite tokom nedelje koja je pred nama.

 

 STRELAC

Tokom ovog dana je vrlo moguce da cete dobiti ono sto zelite. Ovog dana bi vase zelje mogle da se ostvare i to je ono sto moramo da kazemo. Vreme je da se zapitate sta je ono sto vam zapravo treba za srecu.

Itekako je moguce da ce neki vasi snovi da se ostvare. No, imamo malo upozorenje za vas…  Mozda cete dobiti ono sto ste dugo cekali,a onda shvatiti da to bas i nije sreca koju ste ocekivali.

 

 

 JARAC

Smesi vam se pocetak jedne vrlo lepe ljubavne veze. Neki jarcevi ce bas tokom ovog dana upoznati  osobu koja ce njihovom zivotu dati drugi smisao. Istina je da ste vi jako patili ali moramo da kazemo da to ni u kom slucaju ne sme da vam bude prepreka za  srecu. Nemojte da se plasite da nekome date sansu i nemojte se boriti sa glasom svog razuma. Ako vam se danas desi ljubav na prvi pogled, znajte da je to poklon od sudbine i da treba da se opustite…

 

 VODOLIJA

Vreme je za velike odluke. Ono sto moramo da kazemo jeste da nema nimalo sumnje da cete ovog dana sresti osobu koja vam je nekada jako znacila. To je osoba koja je imala veliku ulogu u vasoj proslosti i koju jednim delom vaseg srca i dalje volite. Nema nimalo sumnje da ce doci do toga da se u vasem srcu ponovo probude ljubavne iskre. Odluka o tome hocete li joj dati sansu je samo na vama…No,  kako god, nemojte brzati sa odlukama, ni sa zakljuccima.

 

RIBE

Vazno je da kazemo da cete vi tokom ovog dana moci da kazete da vam je krenulo na bolje. Postoji neko ko ce sve da ucini za vas i neko ko ce vam bas danas dokazati koliko ste mu vazni i posebni.  Trebalo bi da se oslonite na glas svog srca i da uradite onako kako vam ono kaze.

Ako ono tu osobu prepozna i okarakterise kao dobru… Onda vi nemate razloga da bezite i udaljavate se. Nekada moramo da slusamo razum, ali znajte da se samo srcem dobro vidi.

Stranice: 1 2