Veliki horoskop   za nedelju, 6.mart: Vreme je za veliku srecu,a nekome i fatalni susret!

Veliki horoskop za nedelju, 6.mart: Vreme je za veliku srecu,a nekome i fatalni susret!

2022-03-05 0 By Admin

 

VAGA

Uzivacete u danu koji je pred nama. To je zato sto cete dobiti divnu vest. Ono sto moramo da kazemo jeste da ce doci do toga da vam voljena osoba dokaze svoju ljubav na delu. Da vam na najlepsi nacin dokaze i pokaze koliko ste joj zapravo vazni i bitni. Ako ste slobodni,sledi susret koji moze mnogo toga da promeni.

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

SKORPIJA

Veliki vam je problem sto je vasa voljena osoba ljubomorna. Smeta vam to,jer ste joj verni, iskreni, odani. Pricajte sa njom. Istina je da vam nije lako.

Ali, ono sto moramo da naglasimo jeste da je njena proslost bila teska i bolna. Mnogo je patila i nije ni cudo sto sada tesko nekome veruje.

 

STRELAC

Sledi vam novi pocetak kada je  ljubav u pitanju. Ako ste sada u svadji sa voljenom osobom, znajte da je ova nedelja divna prilika za pomirenje. To je ono sto moramo da naglasimo. Zapravo ste vi osoba koja treba da ucini prvi korak. Ako su vam emocije  jake,a jesu, nema razloga da im se odupirete vec da u njima  uzivate.

 

 JARAC

Vazno  je da kazemo da je bitno da slusate svoje srce. Ako vam je do nekoga stalo, onda za tu osobu  treba da se borite. Kada je ova nedelja u pitanju, moguce je da ce doci do toga da vam ta  osoba cak  i otkrije da prema vama oseca isto. Ne kazemo da vam se tek tako smesi novi ljubavni pocetak, no, svakako da bi ste trebali da se fokusirate na srecu koja je pred vama.

 

 VODOLIJA

Problem je sto su vam sada finansije  u  minusu. Ne znate kako da to resite. Vi ste osoba koja mnogo radi, to je cinjenica, ali su vasi troskovi sada veci nego ikada. Ne znate kako da se ponasate. No, jedina opcija koju imate jeste da morate da shvatite da nekada ne mozemo da drzimo sve konce u svojim rukama. Ne nervirajte se zbog onog sto ne mozete promeniti.

 

RIBE

Odlicno se osecate i pred vama su dani tokom kojih cete  moci da kazete da imate nekog na koga se mozete osloniti

Jednoj vagi ste vrlo vazni i cinjenica je da je ona spremna na sve zarad vas. Dajte joj priliku jer je moguce da cete uz nju osetiti care prave ljubavi.

Stranice: 1 2