Najtacniji horoskop na svetu: Ovo je prava istina  o tvom znaku zodijaka – slabe tacke,mane i vrline!

Najtacniji horoskop na svetu: Ovo je prava istina o tvom znaku zodijaka – slabe tacke,mane i vrline!

2022-03-06 0 By Admin

Svaki  znak ima svoj cvet.  Saznaj koji cvet ide uz tvoj znak  zodijaka i sta to za tebe znaci i predstavlja….

 

OVAN – ORLOVA KANDZA

Vi ste osoba koju  krasi hrabrost. VI ste neko ko nikada ne odustaje od onog sto naumi, i osoba ste koja je   istrajna i zna sta  zeli. Vi ste osoba koja je jednostavna ali ste rodjeni da budete vodja. Zivot je samo jedan i vi zelite u  njemu da uzivate na pravi nacin. To je ono sto moramo da naglasimo. Istrajni ste u svojim zeljama.

 

BIK – MAK

Vi ste znak koji ima   osecaj za lepo. Vi umete da uzivate u zivotu uvek i na svaki moguci nacin. To je ono sto moramo da kazemo. Vazite  za osobu koja se nikada ne predaje   i mozemo da kazemo da ste znak koji je istrajni u svemu sto zelite.   Osoba ste koja voli ljubav i koja jedino zeli da voli i bude voljena.  Mnogo se oslanjate  na druge i to je greska.

 

BLIZANCI – LAVANDA

Vi ste znak koji zeli mnogo toga. VI ste cesto rastrzani na mnogo strana i to je ono sto moramo da kazemo. Znate da je  zivot samo jedan i umete u njemu da uzivate na pravi nacin.

Lepota vam mnogo  znaci,kako vasa licna tako i  lepota onih kojih vas okruzuju. Odani ste i verni i znate sta je ono sto zelite.

 

RAK – AKANT ILI MEDVEDJA SAPA

Vi ste znak koji uvek vise misli na druge nego na sebe. To je samo dokaz da ste osoba koja ima divnu dusu   i koja uvek zeli da pomogne svima oko sebe. To je ono sto moramo da kazemo. Vasa sreca se ogleda u sreci onih do kojih vam je stalo.  Ljubav je  vazan segment u vasem zivotu. Dom i porodica su vam uvek na prvom mestu.

 

LAV – SUNCOKRET

Vi ste ona osoba koja se uvek  izdvaja. VI umete da se izborite za svoje zelje. Znate da je zivot samo jedan i vi od njega hocete sve ili nista. Vi gde god da se pojavite privlacite paznju i ponosni ste na sebe zato sto ste takvi kakvi jeste. Volite da se pitate za sve. Zelite da budete vodja u svakom smislu.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

DEVICA – POPONAC

Znak ste koji ume da se posveti drugima,to je ono sto moramo da kazemo. Tajanstveni ste i umete da krijete svoje emocije u svakom smislu.  To je ono sto moramo da kazemo.  Potrebno vam je da imate kraj sebe druge ljude na koje mozete da se oslonite. To je jako vazno da dodamo. Osoba ste koja je tu za one do kojih joj je stalo.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2