Najtacniji horoskop na svetu: Ovo je prava istina  o tvom znaku zodijaka – slabe tacke,mane i vrline!

Najtacniji horoskop na svetu: Ovo je prava istina o tvom znaku zodijaka – slabe tacke,mane i vrline!

2022-03-06 0 By Admin

VAGA – RUZA

 

Za vas najlepsi izbor,  ruza. Jer ste vi znak kojem je lepota jako vazna. Vi ste onaj znak za koga se kaze da je najlepsi i ko se smatra  boginjom lepote u  zodijaku.

Na vas zapravo niko ne moze da ostane ravnodusan i to je ono sto moramo da kazemo.   Ljubav vam je vrlo vazna.

 

SKORPIJA –  HRIZANTEMA

Vi ste znak  kojem su cuda moguca.   Za vas ne postoje neostvarive zelje i ciljevi do kojih ne mozete doci. To je ono sto moramo reci. Sve sto pozelite vi mozete i da dobijete i pri tome nikada ne odustajete. Zivot nije lak ali vazite za osobu koja se vise bori  nego bilo ko na svetu. Ako vam je do necega stalo,vi nadjete nacin da to i imate.

 

STRELAC – NARCIS

Znak ste koji nikada ne odustaje od onog sto zeli. Vi ste osoba koja je svesna toga koliko  vredi. To je ono sto moramo da kazemo. Sigurni ste u sebe i u ono do cega vam je stalo. To je ono sto moramo da naglasimo.  Vazno je da kazemo da ste primer osobe koja ume da dodje do svog cilja cak i kada  se cini da ne mozete dobiti ono sto pozelite.

 

JARAC –  KARANFIL

Znak ste koji je nezan i jednostavan. Vi imate svoje ciljeve i to je ono sto moramo da kazemo.  Neko ste ko nikada ne odustaje od svojih planova.  No, vazno je da  kazemo da vi uvek igrate posteno i fer. Necete nikada graditi svoju srecu na osnovu tudjih suza.

Kada vam je do necega stalo, naci cete nacin da to i dobijete.

 

VODOLIJA – ORHIDEJA

Znak ste koji ima posebnu lepotu. Vi ste svesni toga koliko  ste posebni i to je ono sto moramo da kazemo. Svesni ste toga da na svakom koraku privlacite paznju  i osoba ste koja  je istrajna u svemu sto zamisli.  Osim ste  koja ima dusu kakva se samo moze pozeleti ali kakvo vam je lice, takvo vam je i srce.   Lepo i prirodno.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

RIBE – LOKVANJ

Vi ste najnezniji znak. Ljubav vam je na prvom mestu.   Znate da umete da se predate, da volite, znak ste koji vrlo lako zaplace, koji se lako zaljubi…

Sve na svetu mozete kada ste zaljubljeni. Emocija je ono sto vam je na prvom mestu i kada imate nekoga svog,  sa tom osobom vam je sve lako i moguce…

 

 

Stranice: 1 2