Veliki horoskop za ponedeljak,7.mart:   Bivsa ljubav se danas vraca u zivot  ovog znaka!

Veliki horoskop za ponedeljak,7.mart: Bivsa ljubav se danas vraca u zivot ovog znaka!

2022-03-06 0 By Admin

 Ponedeljak je pred nama, pocetak jos jedne radne sedmice…

 

 OVAN

Kada je ovaj ponedeljak u pitanju  vi  treba da se zapitate sta je ono sto zelite. Sta je ono sto vam treba   za srecu, pre svega. Sada imate niz dilema i nece vam biti lako, ali morate da se odlucite. Od vase odluke ne zavisi samo vasa licna sreca,vec i sreca onih do kojih vam je stalo. Vreme je da shvatite sta je za vas najbolje. Neke odluke moraju biti  donete kako bi se neke zelje ostvarile.

 

 BIK

Ono sto moramo da kazemo jeste da ovaj ponedeljak nece doneti ostvarenje vasih  zelja. To je ono sto je izvesno, i u skladu sa tome treba da razmislite o svemu. Cini se da ocekujete vise od onog sto mozete da dobijete. Na kraju krajeva, vase  zelje su sada mnogo velike i cini se da ste postali previse zahtevni. Nece vam to doneti nista dobro, smanjite ocekivanja.

 

BLIZANCI

Znaci vam to sto je jedna vaga uz vas,mada se medju vama jos uvek nista posebno nije desilo. Ali, ono sto moramo da kazemo jeste da je izvesno da vas ona iskreno voli.  Uz malo srece, moguce je da cete uz nju pronaci ono sto zelite i naci pre svega svoju mir, sigurnost i bezbdednost. Samo se nemojte plasiti da    joj date sansu jer bi ona svakako mogla da vas usreci.

 

 RAK

Prija vam to sto  znate da je nekome stalo uz vas. Velike su sanse da cete kraj te osobe moci da ostvarite svoje snove i da dobijete ono do cega vam je stalo.

Sada je pravo vreme da poslusate svoje srce i da nekome date priliku da vas usreci. Ovaj ponedeljak moze da donese ostvarenje jedne vase velike zelje.

 

 LAV

Moramo da kazemo da kada je ovaj ponedeljak u pitanju vi mozete da ostvarite svoje snove. To je ono sto moramo da kazemo. Vreme je da razmislite o svemu sto zelite. Cini se da  u ovom  trenutku imate  zelje koje ni u kom slucaju ne mogu da se ostvare.

Kada je ovaj dan u pitanju treba dobro da  razmislite  o nekim vaznim odlukama.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

DEVICA

Sledi vam pocetak jedne vrlo lepe veze. To je ono sto moramo da kazemo. Neke vase zelje mogu da se ostvare u danima koji su pred nama  i vrlo je moguce da ce vam  koliko danas neko izjaviti ljubav. Nemojte ni u kom slucaju kriti sta je ono sto zelite, i ono sto osecate. Ako postoji neko do koga vam je stalo,  danas je pravo vreme da toj osobi to i kazete. Borite se za srecu.

Nastavak na sledecoj  strani…

Stranice: 1 2