Veliki  horoskop za  utorak,8. mart: Drage dame,srecan vam praznik!

Veliki horoskop za utorak,8. mart: Drage dame,srecan vam praznik!

2022-03-07 0 By Admin

  Horoskop za sredu je pred vama. Evo prilike da saznate sta je ono sto vas ocekuje i sta vam donosi ovaj dan…

 

 OVAN

Kada je u pitanju ova sreda, moramo da kazemo da je vazno da sada slusatem   glas svog srca. To je ono sto moramo da kazemo. Postoji neko ko je spreman da se bori za vas i neko kome je do vas jako stalo. Nikako necete zazaliti ako toj osobi date sansu.

Ona vas iskreno voli.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 BIK

Moramo da kazemo da nema nimalo sumnje da je nekome stalo do vas.Da postoji neko ko je spreman da se bori za vas,ali je problem sto se vi i dalje osvrcete na proslost. Kao da se nadate da ce jedna osoba do koje vam je stalo da se promeni i da vam  sudbina da jos jednu sansu.

Morate da shvatite da tu nema srece.

 

 BLIZANCI

Konacno cete moci da kazete da ste dobili ono sto zelite.   Ova sreda ce biti dan kada ce vam biti jasno da je nekome do vas iskreno stalo. Ako toj osobi date priliku mogli bi ste kraj nje ostvariti svoje snove i dobiti sve ono o cemu ste do sada samo sanjali i mastali. Ceka vas lep dan.

 

 RAK

Ono sto moramo da kazemo jeste da su pred vama dani za ljubav. Dani tokom kojih cete dobiti priliku da se uverite u to da vas neko voli. Ova sreda ce biti pre svega sansa da  dodje do pomirenja sa nekim iz proslosti. Ako je rec o osobi do koje vam je stalo, onda se fokusirajte na ono sto zelite.

 

 LAV

Ova sreda ce biti prilika da pocnete ispocetka sa nekim do koga vam je stalo. Ako volite nekog  i ako ta osoba sada nije pored vas, vreme je da se fokusirate na to da je u svoj zivot vratite. Nema nimalo sumnje da je ta osoba iskrena pre svega i da ona oseca isto sto i vi. U skladu sa tim, trebalo bi da zaboravite na ponos i slusate svoje srce.

 

 DEVICA

Moramo da kazemo da se cini da ce vama tek da uslede lepi  trenuci. Da cete vi tek moci da kazete da ste pronasli nekog do koga vam je stalo i ko ce vasem zivotu   dati jedan novi i lepsi smisao. Sreca itekako moze da se desi u vasem zivotu.

Vas zivot nije bio lak ali sve moze da se promeni kada to najmanje ocekujete.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2