Ljubav za nedelju, 13. mart: Jednom znaku od najvece srece do iznenadnog raskida…

Ljubav za nedelju, 13. mart: Jednom znaku od najvece srece do iznenadnog raskida…

2022-03-12 0 By Admin

 VAGA

Ova nedelja vama nece doneti ono sto zelite ali ono sto moramo da kazemo jeste da ne bi ste trebali da ocajavate.  Sada nije pravo vreme za ljubav ali to moze da se promeni onda kada to budete najmanje ocekivali.

Razmislite o tome sta tacno  zelite.

 

 SKORPIJA

Ljubomora ce biti   ono sto ce vam doneti ova nedelja.To je ono sto moramo da kazemo. I ovog puta nazalost imate  razloga za taj osecaj jer vasa voljena osoba nazalost ipak krije neke stvari od vas.   Sada ste mozda srecni ali od te silne srece do kraja dana ce  ostati   samo kajanje jer cete biti  uzasno povredjeni.

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 STRELAC

Prija vam sto je jednoj devici stalo do vas, i to je   ono sto moze da vas  usreci i ono sto moze da vam pruzi radost. Ali, problem je u tome sto ste vi toliko patili da vam u ovom trenutku   predstavlja problem da nekome date sansu.  No, nekada moramo da se borimo kako bi smo dobili srecu koju zasluzujemo.

 

 JARAC

Konacno ce i za vas doci lepsi trenuci. To je ono sto moramo da kazemo. Vas  zivot nije bio lak ali se cini da ce tek da dodje do promena i da cete tek moci da kazete da je sreca   usla u vas zivot.

No,  nemojte se libiti da pokazete sta je ono sto zelite i osecate.

 

 VODOLIJA

Konacno su pred vama dani za ljubav. Dani tokom kojih cete moci da kazete da je   sreca na vsoj strani.

Mnogo ste imali pogresnih izbora ali ovo bi mogla da bude  nedelja koja ce vasem zivotu dati jedan novi smisao.

 

 RIBE

Konacno cete shvatiti da je vredelo sto ste presli preko ponosa. To je ono sto moramo da kazemo.   Nekada vam se cinilo da ste napravili  gresku ali ce vasa voljena osoba danas da vam dokaze koliko su njene emocije prema vama jake.  Osmeha vam nece  nedostajati.

Stranice: 1 2