Horoskop za cetvrtak,petak i subotu: Slede  tri sjajna dana za ljubav,a nekome i za posao!

Horoskop za cetvrtak,petak i subotu: Slede tri sjajna dana za ljubav,a nekome i za posao!

2022-04-27 0 By Admin

 VAGA

Vazno je da ni u kom slucaju ne obecavate ono sto  ne mozete da ispunite. Postoji jedan ovan koji je spreman da vam na delu dokaze i pokaze svoju ljubav.  Odluka o tome da li ce se medju vama nesto desiti je samo na vama ali ono sto moramo da kazemo jeste da je izvesno da ste srecu zasluzili i da cete je i dobiti u danima koji su pred nama.

 

 SKORPIJA

Stalo vam je do jedne vage ali to ne znaci da ste spremni da joj date priliku. Mnogo ste patili i sada vas   je strah da bilo sta novo pokusate. Ono sto je jako vazno da kazemo jeste da je jednom raku stalo do vas i da je spreman na sve ne bi li vam na delu i dokazao   svoju ljubav.

Moramo reci da je vazno da cuvate ono do cega vam je stalo.

 

 STRELAC

Odluka o tome sta je ono sto vi zelite je na vama. To je jako vazno da kazemo. Ova tri dana mogu da budu  velika promena kada ste vi u pitanju. Cini se da cete biti srecniji nego ikada do sada    ako jednom lavu date sansu da vam se priblizi jer ono sto oseca prema vama je jako i iskreno mu je stalo. Mislite o tome.

 

 JARAC

Tokom naredna tri dana cete shvatiti da ste voljeni. Itekako   je vazno da imate na umu da ponos ne bi trebao da vam bude na prvom mestu. Ako postoji neko do koga vam je stalo onda se prepustite toj ljubavi i  uzivajte u njoj na pravi nacin. To moze da bude  veliki preokret  u vasem zivotu. Mislite o tome.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 VODOLIJA

Konacno ce i vama krenuti na bolje. Ova tri dana ce biti prilika da pocnete ispocetka sa osobom do koje vam je stalo i nema sumnje da ce ova tri dana biti sjajna kada je o emocijama rec. Prosli ste svasta ali napokon  su pred vama dani kada ce zvezde da vas cuvaju i da vas odvedu na put prave srece.  

 

 RIBE

Vi ste neko ko ce moci da kaze da  su mu dosli dani za promene.   Neko ste ko je spreman da se svim silama bori za one koje voli.

Moramo da kazemo da cete u danima koji su pred nama   moci da se uverite u to da vas neko voli iznad svega.

Stranice: 1 2