Venera, boginja ljubavi, do 23.juna cuda stvara i donosi! Evo ko ce blistati od srece!

Venera, boginja ljubavi, do 23.juna cuda stvara i donosi! Evo ko ce blistati od srece!

2022-05-30 0 By Admin

Naravno,  morate pre svega toga da iskidate sve  veze sa prosloscu. Sve dok  i najmanje mislite na nekog  do koga vam je ranije bilo stao, a ko nije znao da vas cuva i da vas usreci, ne bi ste trebali da pocinjete nesto novo.  Ali,svakako da treba sebi da date sansu za novi pocetak jer nema nista od gledanja  unazad. Tamo se nista nije promenilo.

Kada je rec o skorpijama koje su u vezi…

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

I za vas ce prvi deo meseca juna biti jako lep. To je ono sto moramo da kazemo.  Vasa voljena osoba je iskrena prema vama, i iako naidju trenuci  kada  posumnjate u to, morate da imate na umu da ste voljeni. I  to cete i shvatiti na jedan neskvakidasnji nacin vec u drugoj  sedmici meseca juna. Ako je prosidba ili  zajednicki  zivot nesto o cemu sada mastate onda znajte da je vrlo moguce da dodje do toga da vam se zelja i ostvari. Moramo da dodamo da je izvesno da ste vi jako patili ranije, ali da vam sledi relativno lepa  ljubavna buducnost.

Ono sto moramo da kazemo za kraj jeste da vi imate na umu da je ljubav kompromis. Da morate da shvatite da ne mozete dobiti sve sto zelite. Da nekada morate odustati. Da se nekada morate menjati. Ljubav je jedna velika borba ali je ujedno i najlepsa emocija koja moze da spasi svet. Boginja ljubavi je uz vas, jer vi ljubav nosite u  svom srcu. I  znate sta? Ta boginja ljubavi ce ovog puta da ostvari vase zelje!

Stranice: 1 2