Prorocanstvo po ciganskim kartama za 1.jun: Nekome pocetak meseca donosi  kraj necega!

Prorocanstvo po ciganskim kartama za 1.jun: Nekome pocetak meseca donosi kraj necega!

2022-05-31 0 By Admin

 VAGA

Prorocanstvo za ovaj dan se  odnosi na to da mozete da kazete da ste konacno srecni i da je konacno sve doslo na svoje. Jer, drage vage, vi cete se u toku ovog dana ostvariti na polju karijere. Sledi vam jedna neverovatna poslovna ponuda koja ce biti kao nagrada za sve ono lepo sto ste do sada uradili. Jako ste vredni, to se uvek isplati.

 SKORPIJA

Moramo da kazemo da ce ovo biti dan kada cete imati niz  obaveza. Istina je da vam nece biti lako ali vi ste neko ko moze da ostvari svoje snove mnogo   brze nego sto mozete da zamislite… Samo je jako vazno da napravite paralelu izmedju toga da budete dobri, i  toga da zaboravite na sebe.  U pokusaju da svima pomognete, vi na sebe zaboravljate.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

STRELAC

Prvi junski dan ce biti prilika da se uverite  u to da vas neko voli. Moguce je da je u pitanju neko iz vase proslosti do koga vam je ranije bilo mnogo stalo. Svakako da cete se iznenaditi kada shvatite da vas ta osoba nije zaboravila ali ono sto moramo da kazemo jeste da ne zurite sa odlukama. U redu je da joj oprostite samo ako se uverite da je iskrena prema vama…

 

 JARAC

Prorocanstvo za prvi junski dan se odnosi na to da treba vise da cinite za sebe. Vi ste  ona osoba koja za pravu ljubav  cini sve, sto je za svaku pohvalu. Ali, sada  treba da se zapitate da li osoba za koju se borite jeste  ona prava. Da li je ona uopste  vredna vaseg truda  i da li je zasluzila toliku  ljubav i sve sto cinite za nju? Morate vise da mislite na sebe.

 

 VODOLIJA

Nazalost, jun vam bas i nece poceti na najlepsi nacin. Ali to ne znaci da   ce takav i ostati.  Bice  vam tesko kada vidite pravo lice nekoga do koga vam je stalo. Jer, ta osoba nije nimalo bila fer prema vama, ali ono sto moramo da kazemo  jeste da je od presudne vaznosti da se pomirite sa tim i da krenete dalje. Neki ljudi nisu dostojni toga da ih volimo i da za njih sve cinimo. Mislite o  tome.

 

RIBE

Prvi dan novog meseca vama nece doneti nista posebno, ali  svakako da ce vam prijati sto cete imati vremena za sebe. Neke vase zelje ce konacno da se ostvare, a vi cete dobiti priliku da se  uverite u to da ste voljeni. Imajte na umu da su sitnice zapravo jako krupne stvari. Naucite da slusate svoje srce, jer ono zna da prepozna pravu osobu.

Stranice: 1 2