Finansijski horoskop za petak! Ovom znaku stize neocekivan dobitak!

Finansijski horoskop za petak! Ovom znaku stize neocekivan dobitak!

2022-06-02 0 By Admin

VAGA

Morate da znate da ovaj petak nece biti dan koji je stvoren za napredovanje na polju finansija. To je ono sto moramo reci. U skladu sa tim,sacekajte sledecu sedmicu ako imate u  planu da zapocnete nesto novo. Ukratko receno, ovaj petak  pokusajte nekako da eskivirate, da uradite ono sto morate, ali da ne zapocinjete  nesto sto vam je nepoznanica kako se ne bi ste posle kajali.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

SKORPIJA

Slede dani kada ce za vas sve biti moguce. Tokom dana pred nama je vrlo moguce da cete konacno biti nagradjeni za svoj rad.  Takodje,mozete da ocekujete  cak i unapredjenje, jer neko ko radi tako marljivo kao vi treba da bude nagradjen  za to. Vasi saradnici treba da budu jako ponosni sto imaju kraj sebe osobu kao sto ste vi.

 

 STRELAC

Morate da znate, ovaj petak nece biti dan kada ce vas pratiti sreca na polju finansija. Kada to kazemo, mislimo bukvalno. Iz tog razloga, budite jako pazljivi. Pazite na sta dajete novac, ali bi ste cak trebali i vise nego inace da cuvate svoja dokumenta i novcanik.  Zvezde nisu u povoljnom polozaju  pa je za vas sve moguce, nazalost, cak i nesto lose…

 

 JARAC

Vase finansije sada nisu problem. Vi ste  sada sto se tice novca zadovoljni, i nije da vam bilo sta fali. Ali, ono sto moramo da kazemo jeste da bi ste trebali vise vremena da posvetite sebi i svojim zeljama i ciljevima. Ukratko receno, ako imate dovoljno novca, onda treba vise da mislite na emocije. Moguce je da ce neko danas da vam trazi malu pozajmicu.

 

 VODOLIJA

Ako vam neko duguje pare, znajte da ce danas da vam ih vrati. To je ono sto moramo da kazemo. Ali, jako je vazno da imate na umu da ne bi ste trebali taj iznos da ulozite u nesto novo, jer sada nije vreme za nove finansijske korake i pocetke.  Vazno je da pokusate da stedite, jer nikada ne znate sta moze da usledi. Cuvajte novac, ovo je vreme za to.

 

 RIBE

Petak je pred nama, a vi cete danas dobiti nagradu za svoj rad i trud. Nece to biti neki veliki iznos,ali ono sto moramo da kazemo jeste da cete  svakako biti srecni sto neko ume da ceni vase zalaganje. Razmislite o tome da li  ste zeljni promene, i da li je mozda pravo vreme da mislite o promeni vaseg radnog mesta. Jako ste sposobni,vi mozete mnogo toga.

Stranice: 1 2