Ljubavni horoskop za petak,3. jun: Pomirenje sa bivsim u najavi!

Ljubavni horoskop za petak,3. jun: Pomirenje sa bivsim u najavi!

2022-06-02 0 By Admin

 VAGA

Vazno je reci da ste neko ko za ljubav sve cini. Voljeni ste i nema nimalo sumnje da je sreca sada na vasoj strani i da ce sve doci na svoje brze nego sto mozete da zamislite. Greska je sto sumnjate u jednu vagu jer su njene emocije prema vama iskrenije nego sto  mislite. Cuvajte to sto imate.

 

 SKORPIJA

Ovaj petak vama nece doneti nista posebno. To je jako vazno da naglasimo i ako budete slusali svoje srce moguce je da ce sreca biti na vasoj strani. Ljubomora  vam sada nije potrebna jer nema nimalo sumnje da osoba koju volite prema vama oseca isto. To moze da bude sve ono sto ste zeleli.

 

 STRELAC

Konacno cete i vi shvatiti da je nekome stalo do vas. Da postoji neko ko je spreman na sve ne bi li vam na delu svoju ljubav dokazao.  Ovo ce biti prilika kada su cuda moguca. Toliko ste toga prosli da je za svaku pohvalu sto nikada niste  izgubili veru u ljubav. Mislite o tome.

 

 JARAC

Ovo ce biti period za ljubav. Period kada ce cuda biti moguca. To je vrlo vazno da  kazemo.  Zaptajte se sta je ono sto vam tacno  treba za srecu jer nema sumnje da je jednom lavu stalo do vas. Necete zazaliti ako mu date sansu da vam svoju ljubav i emocije  dokaze na delu.

 

 VODOLIJA

Ovo moze biti novi pocetak za vas. To je ono sto moramo da kazemo. Samo nemojte dizati ruke od onog sto zelite i  dozvolite sebi da ucinite onako kako vam vase srce nalaze. Cudo ste, iako vam se sada tako ne cini. Sve je moguce onome ko iskreno veruje i ko ne gubi veru u ljubav…

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 RIBE

Ovo ce biti dan kada ce zvezde biti na vasoj strani. Istina je da ste mnogo patili ali sve je moguce u danima pred nama. Vazno je da kazemo da sreca moze da se pojavi u vasem zivotu u vidu jedne vage koja ce na poseban nacin da vam dokaze sta je to prava ljubav. Petak bi mogao za vas da bude novi pocetak.

Stranice: 1 2