Ljubav za ponedeljak,13.jun: Nova sedmica,nova sansa za srecu!

Ljubav za ponedeljak,13.jun: Nova sedmica,nova sansa za srecu!

2022-06-12 0 By Admin

 

 VAGA

Konacno ce i vama krenuti na bolje. Moramo reci da je cinjenica da ste vi to i zasluzili. Period koji je iza vas nije bio lak,ali ovaj ponedeljak ce doneti resenje jednog ljubavnog problema.  Nema nimalo sumnje  da u ovom trenutku mastate o tome da imate nekoga… Nekoga kome mozete da verujete, nekoga na koga mozete da se oslonite.   Cini se da takva osoba konacno stize u vas zivot.

 

 SKORPIJA

Izvesno je da vi i dalje patite zbog nekoga iz proslosti. Vi ste  otvoreni po pitanju emocija i ne umete i ne znate da krijete sta je ono sto zelite. Moramo reci da dolaze dani kada ce cuda biti moguca i kada ce sve doci na svoje. Moramo da naglasimo da je sve moguce  kada je ta ljubav u pitanju. I nova sansa za vas dvoje,ali i da vas ta osoba ponovo povredi i razocara. Mislite o tome.

 

 STRELAC

Vazno je da kazemo da je samo pitanje dana kada cete shvatiti  da postoji jedan rak koji  prema vama gaji posebne emocije. To je neko koga smatrate prijateljem,a vas ta osoba  voli svim srcem i u to nema nimalo sumnje. Ako ste sada slobodni, trebalo bi da razmislite o tome da toj osobi date sansu. Necete zazaliti u tom slucaju,to je sigurno.

JARAC

Bitno je da ne obecavate ono sto ne mozete da ispunite. To je poruka koju sada imamo za vas. Ako postoji neko do koga vam je stalo, vreme je da toj osobi  to i kazete. Isto tako, ako postoji neko ko ceka vasu odluku,a  vi sa tom osobom ne zelite  nista, onda joj to i recite. Neka ovaj ponedeljak bude dan za velike odluke i na neki nacin prekretnica u vasem zivotu.

 

 VODOLIJA

Sve ce doci na svoje.To je sasvim sigurno. Moguce je da u ovom trenutku vi ni sami ne znate sta je ono sto zelite. Ali, moramo da kazemo da je bitno da  znate da je nekome do vas iskreno stalo. Dajte sebi vremena da razmislite o svemu.  Neka  vam bude na umu da je zivot jedan i da treba da ga zivite onako kako vi licno zelite.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 RIBE

Ovaj ponedeljak ce vama biti dan za razmisljanje. Dan kada cete shvatiti ko je osoba kojoj treba da date sansu. Izvesno je da vi prema njoj sada nemate neke  emocije,ali vam je draga. Dozvolite joj da bude cesce u vasoj blizini, u tom slucaju mozete shvatiti da je posebna i da je vredna toga da joj date priliku. Pozitivno ce vas iznenaditi.

Stranice: 1 2