Ljubav za sredu! Ovaj 15.jun nekome moze biti magican!

Ljubav za sredu! Ovaj 15.jun nekome moze biti magican!

2022-06-14 0 By Admin

  Jos jedna sreda je  pred nama. Evo sta ce nam doneti ovaj  15. jun…

 

 OVAN

Kada je u pitanju ovaj 15. jun, vazno je samo da nikome ne obecavate ono sto ne mozete da ispunite. To je ono sto moramo reci. Ako postoji neko do koga vam je stalo onda mu to i recite. Ali nikako nemojte davati laznu nadu nikome, jer se sve na kraju vrati, i svako pre ili kasnije dobije ono sto je zasluzio.

 

 BIK

Morate da imate na umu da je jednom raku stalo do vas.  Danas bi ste trebali da donesete konacnu odluku povodom toga da li cete toj osobi dati sansu. U redu je ako necete,ali ne smete nikome davati laznu nadu. Uvek je istina bolja opcija, ma koliko da bolelo, i ma koliko da bilo tesko. Mislite o tome.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 BLIZANCI

Vazno  je da kazemo da cete  ove srede biti usamljeni. Nece vam biti lako zato sto su svi oko vas srecni,a vi ste prazni i sami. No, nemojte to posmatrati na taj nacin. Vazno je da znate da je bolje da budete i sami nego da ste sa nekim kraj koga niste srecni. Sve dodje u pravo vreme onome ko ume i zna da ceka.

 

 RAK

Ovaj 15. jun ce biti prilika da pocnete ispocetka sa nekim do koga vam je stalo, a ko sada nije pored vas. Ovaj dan moze da vam bude nova sansa, i vazno je da dozvolite sebi da vas vodi srce jer cete samo u tom slucaju moci da kazete da ste srecni. Ljubomora vam u ovom trenutku nije potrebna, nema razloga da se tako ponasate.

 

 LAV

Bitno je da kazemo da dolaze dani kada su cuda moguca. Ovaj 15. jun ce biti prilika da sretnete nekoga do koga vam je jako stalo.  Tu osobu ste jako pozeleli, i ova sreda ce biti dan kada se neke vase zelje konacno mogu ostvariti. Mislite o tome, i pokusajte vise da se fokusirate na ono do cega vam je iskreno stalo.

 

 DEVICA

Nemojte ni u kom slucaju ovog dana pocinjati nove veze, jer ovo nije dan kada su vam zvezde naklonjene. Bice vam mnogo  lakse krajem ove sedmice,ali  ove srede treba da sve ostane kako jeste. Moguce je da cete se uveriti da neko vama blizak prema vama gaji jake emocije, ali jos uvek nije prilika da toj osobi date priliku.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2