Ljubav za sredu! Ovaj 15.jun nekome moze biti magican!

Ljubav za sredu! Ovaj 15.jun nekome moze biti magican!

2022-06-14 0 By Admin

 VAGA

Odlicno se osecate, i tako ce biti tokom celog dana, bili vi sami ili ne. Jednostavno receno, vama su sada zvezde naklonjene. Mnogi pripadnici vaseg znaka ce u toku ovog dana moci da kazu da im se ostvarila jedna velika zelja.  Dozvolite sebi da slusate svoje srce, jer ono zna sta je za vas najbolje.   Vage koje su u vezi danas neka ocekuju iznenadjenje.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

SKORPIJA

Sada nije vreme za ljubav,a vi svim srcem zelite da bude. Zelite da imate nekoga  na koga mozete da se oslonite, nekoga ko ce vam biti podrska… No, sacekajte. Ovo prosto nije  vreme kada su vama zvezde naklonjene, pa je moguce da ce doci do razocarenja. Neka vam ova sreda  bude u znaku karijere, tu cete ipak imati vise srece.

 

STRELAC

Bitno je da znate da vas neko voli. Da postoji neko kome je do vas iskreno stalo. Rec je o jednoj vagi, i ako vam je jasno o kome je rec, onda cete znati da bi ste trebali da joj date sansu. Ne kaze vam niko da treba da pocnete  emotivnu vezu, vec da, jednostavno, date joj priliku da vam na delu dokaze i pokaze snagu svoje ljubavi.

 

 JARAC

Ono sto je bitno, ovaj 15. dan  meseca juna ce biti  jako lep kada ste vi u pitanju. Vama ce se konacno ostvariti jedna velika zelja, i vi cete napokon biti iskreno srecni.

Ako ste sada u vezi,imajte na umu da je vasa voljena osoba zasluzila sve sto cinite za nju. Iskreno vas voli, i cuvajte to sto imate.

 

 VODOLIJA

Bitno je da kazemo da ce neke vase zelje konacno da se ostvare. Ako ste sada u vezi, razmislite o tome da li se dovoljno trudite kada je voljena  osoba u pitanju. Jer, njoj je iskreno stalo, u to nema sumnje. Onoliko koliko vi date za nju, toliko cete dobiti zauzvrat. Ovaj dan bi mogao doneti neocekivane promene.

 

 RIBE

Ljubomora vase voljene osobe vam jako smeta. Ne znate zasto se tako ponasa, kada ste vi prema njoj iskreni. No, imajte na umu da je ona bila jako razocarana i povredjena. Sada  vam ne veruje, iz prostog razloga sto se plasi da ce joj se desiti isto. Iskreno je volite, u to nema sumnje, i zato joj budite podrska…

Stranice: 1 2