Ljubav  za cetvrtak,16.jun:Srce kaze jedno,razum drugo!

Ljubav za cetvrtak,16.jun:Srce kaze jedno,razum drugo!

2022-06-15 0 By Admin

 VAGA

Ovo ce biti period kada ce cuda da  nastupe u vasem zivotu. Ukratko receno, vrlo je moguce da ce doci do toga da se uverite da postoji neko ko je spreman da vam dokaze svoju ljubav. Moguce je da je rec o jednoj vodoliji. Ona je iskrena, i ako se desi da vam danas izjavi ljubav, znajte da je pametno da joj date sansu da vas usreci.

 

 SKORPIJA

Ljubomora vam je sada veliki problem. Borite se da voljenoj osobi dokazete da ste iskreni prema njoj i da nema razloga da sumnja u vas. Ovaj cetvrtak bi mogao da bude sjajno vreme za ljubav kada ste vi u pitanju,ali samo u slucaju da obavite jedan iskren, dug razgovor, i da  otvoreno pitate voljenu osobu na koji nacin da joj dokazete svoje emocije.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

STRELAC

Moramo da budemo iskreni prema vama.  Ovaj cetvrtak vama bas i nece biti dan za pozeleti. Moguce je da ce doci do toga da se uverite da vas je neko vama drag slagao. Nece vam biti nimalo lako,ali vam ne preostaje nista drugo osim da krenete dalje i da se izborite za svoje snove. Posle svake kise dodje Sunce. Tako ce biti i u vasem slucaju,  vazno je da ostanete smireni.

 

 JARAC

Morate da nadjete vremena za sebe, odnosno vremena za emocije.  Ovih dana previse radite. Ako ste voljenu osobu zapostavili, vreme je da shvatite da tu jako gresite. Iz prostog razloga sto vam je sve vaznije od ljubavi, vi niste srecni. Morate da  promenite neke stvari, morate jednostavno da nadjete vreme za sve. Novac ne moze da usreci, vi to dobro znate.

 

 VODOLIJA

Konacno ce i za vas doci lepsi dani. To je ono sto moramo da kazemo. Sada iskreno zelite da se jedan rak okrene ka vama,ali morate da cekate jos neko vreme kako bi se medju vama nesto desilo. Kada je u pitanju ovaj cetvrtak, trebalo bi da vise mislite na sebe. Moze vam biti jako lepo, imajte to na umu, samo pod uslovom da ne odustajete od onog sto zelite.

 

 RIBE

Ovaj dan ce biti nova sansa za ljubav. To je cinjenica. Ovo ce biti dan kada ce sve u vasem zivotu da krene na bolje. Slobodni pripadnici vaseg znaka ce mozda u danima pred nama da upoznaju nekog posebnog. A kada je u pitanju danasnji dan, vazno je samo da znate da ne smete nikome da obecavate ono sto ne mozete da ispunite.

Stranice: 1 2