Ljubav za ponedeljak: Evo koji znak treba danas da prizna emocije!

Ljubav za ponedeljak: Evo koji znak treba danas da prizna emocije!

2022-06-19 0 By Admin

 Ovo moze biti dan za ljubav, za srecu, i nove zivotne pobede…

 

OVAN

Ponedeljak koji je pred nama vama nece doneti nista posebno. Ali ono sto moramo reci jeste da treba da se zapitate sta je ono sto vi licno zelite. Sada imate niz dilema i cinjenica je da nije lako da shvatite sta vam tacno treba. Vremena za razmisljanje vam ne nedostaje.

 

BIK

Odlicno se osecate. Jako je vazno da kazemo da je jednoj devici stalo do vas i da je spremna na sve kako bi vas osvojila. Mogao bi ovaj ponedeljak biti sansa da se na delu uverite u to koliko je njoj zapravo stalo. Razmislite o tome.

 

BLIZANCI

Ljubomorni ste,ali vi to nikada ne bi ste priznali. Ono sto moramo da kazemo jeste da je to greska jer ste vi voljeni i osoba kraj koje ste je spremna na sve ne bi li vam to i dokazala. Nemojte da unistavate jednu lepu i cistu ljubav zbog svojih sumnji koje nemaju osnova.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

RAK

Konacno ce i vama da krene na bolje. To je ono sto moramo da kazemo. Ali,kada  je u pitanju ovaj ponedeljak trebalo bi vise da  slusate svoj razum. Ovo nece biti dan za emocije  ali to ne znaci da treba da ocajavanjem, vec da date sebi vremena za sve.

 

LAV

Danas ste lepo raspolozeni. Nece biti velikih promena u vasem zivotu ali to ni u kom slucaju ne znaci da treba da vam to tesko pada. Jednostavno receno,dajte sebi vremena da shvatite sta je ono sto zelite. Moze vam biti lepo cak i ako nemate nikoga. Cekajte pravo vreme i pravu osobu.

 

DEVICA

Ovo ce biti ponedeljak kada ce vama biti jasno da osoba kojoj ste dali svoje srce nije vredna toga. Moguce je da cete pozeleti da krenete dalje i da date sansu jednoj vagi  koja vam stalno stavlja do znanja da je iskrena prema vama. To nije losa ideja, vreme je da ucinite  kako nalaze razum.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2