Ljubav  za nedelju,19.jun:Vreme je za izvinjenje i oprostaj!

Ljubav za nedelju,19.jun:Vreme je za izvinjenje i oprostaj!

2022-06-18 0 By Admin

VAGA

Nedelja koja je pred vama nece doneti ostvarenje vase zelje. Nazalost ovo nije vreme za ljubav ali zato jeste za planiranje novih poslovnih ciljeva i koraka. Mnogi pripadnici ovog znaka ce dobiti priliku da dodju do svog cilja kada je karijera u pitanju.

 

SKORPIJA

Mnogo mislite na nekoga iz proslosti. To je cinjenica,ali isto tako,sada imate niz drugih problema i ne znate kako da se ponasate usled svega toga.

Nas iskreni savet je da sebi date vremena za sve i da se zapitate sta je tacno ono sto  je za vas najbolje.

STRELAC

Odlicno se osecate. Volite nekog, i taj neko voli vas. Ali, ono sto moramo reci jeste da je greska sto sumnjate u jednog raka. On je iskren prema vama i zaista nema toga sto za vas ne bi uradio.

Ako mu date priliku dokazace vam to i na delu.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 JARAC

Moramo reci da ova nedelja nece biti idealna za ljubav ali vam moze biti uspesna kada je rec o  karijeri. Jer, sada imate velike ciljeve i zelite da sto vise napredujete na ovom polju. Mislite o tome sta je za vas najbolje jer vam se pruza sansa da svoje zelje ostvarite i pocnete ispocetka, mozda cak i privatni biznis…

 

 VODOLIJA

Ljubav vam je sada na zadnjem mestu jer imate niz drugih problema. Zeljni ste toga da vas neko razume i da imate nekoga na koga mozete da se oslonite ali dajte  sebi vremena za sve.

Ono sto moramo da porucimo jeste da je velika greska sto sumnjate u emocije koje jedan lav prema vama ima.

 

 RIBE

Ovaj dan vama nece doneti nista posebno. To je ono sto moramo da kazemo.  No, ono sto je takodje jako vazno, vi bi ste mogli da se uverite u to da je jednom ovnu iskreno stalo do vas.

Ali,svakako da ne treba da ulazite u ljubavnu vezu niti da mu dajete sansu ako vase emocije nisu obostrane.

Stranice: 1 2