Ljubav za utorak:Kad se treca osoba umesa u neciju vezu!

Ljubav za utorak:Kad se treca osoba umesa u neciju vezu!

2022-06-20 0 By Admin

 Ljubav za utorak. Nekim znacima ce ovaj dan doneti veliko razocarenje.

 

 OVAN

Kada je ovaj utorak u pitanju znajte da vam je velika greska sto ste se fokusirali na svoj ponos. On vas nece odvesti na put srece. Ako postoji neko prema kome sada gajite emocije, znajte da u ovom trenutku treba to i da mu kazete. Cak i ako vas odbije, bar cete znati na cemu ste.

 

BIK

Jako je vazno da kazemo da ce ovaj utorak biti prilika da se  vi uverite u to da vas voli jedna vaga. Istina je da vi sa njom ne zelite nista ali ono sto moramo reci jeste da je iskrena prema vama. I ako ste sami nema razloga da joj ne date priliku da vam na delu dokaze koliko vam je zapravo naklonjena jer nema sumnje da jeste.

 

 BLIZANCI

Cuvajte ono sto imate. Ovaj utorak moze da bude dan kada ce se treca osoba pojaviti  i pokusati da pokvari ono sto imate. Naravno,  ovo se odnosi na  blizance koji su sada u vezi. Ukratko receno, morate  da slusate svoje srce i da uradite bas onako kako vam ono nalaze. U tom slucaju  necete pogresiti.

 

 RAK

Jedna vaga je  uz vas i ona je prema vama iskrena. Trebalo bi da joj date priliku da  vam to na delu i dokaze. Ako ste slobodni treba da razmislite o tome da joj date priliku. Ona bi mogla na poseban nacin da vam dokaze svoju ljubav. Mislite o tome.

 

 LAV

Jedna vaga je uz vas i vi ste sada jako srecni. Cinjenica je da su razlike izmedju vas velike ali nema nimalo sumnje da ste se nasli. Ovo je ljubav koju treba cuvati. A kada je u pitanju ovaj utorak imajte na umu da je moguce da ce ta osoba na poseban nacin da vas iznenadi.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 DEVICA

Jako je vazno da kazemo da je sada pogresno vreme da slusate svoje srce. Ukoliko tako uradite vrlo je moguce da ce  doci do toga da vas neko razocara. Ukratko receno,slusajte svoj razum i ucinite bas onako kako vam on nalaze. Za vas je to sada najbolje.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2