Ljubav za ponedeljak: Evo koji znak treba danas da prizna emocije!

Ljubav za ponedeljak: Evo koji znak treba danas da prizna emocije!

2022-06-19 0 By Admin

VAGA

Moramo da kazemo da u ovom trenutku vi ni sami ne znate sta zelite. Ali treba da date sebi vremena kako bi ste tu dilemu resili. Moguce je da vas sada srce vuce na jednu,a razum na drugu stranu. Nije vam lako zbog  toga,ali morate da donesete odluku.

 

SKORPIJA

Jedan lav je iskren prema vama,ali vi ne zelite da se vracate na stare staze. To je zato sto vas je previse povredio i sto vi sada ne mozete da se nosite sa tim. Cak i da znate da se promenio iz korena, vasa konacna odluka je da ne gledate unazad jer se tamo nista nije promenilo. To moramo da naglasimo.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

STRELAC

Vama ovaj ponedeljak moze da bude sansa za novu ljubav. Vrlo je moguce da ce doci do toga da  se uverite da je jedan rak iskren prema vama. Ako bi ste mu  dali priliku, cuda bi itekako mogla da uslede u vasem zivotu.  No,morate o svemu da razmislite jos jednom.

 

JARAC

Odlicno se  osecate. Volite nekoga, i taj neko voli vas. Ono sto je vrlo vazno da kazemo jeste da treba da cuvate  tu osobu. To je jedna od onih ljubavi koje se dese jednom ili nijednom u zivotu. Mislite o tome i bice vam jasno sta treba da radite.

 

VODOLIJA

Sve je napokon onako kako bi ste zeleli,osim emocija. Vama ovaj ponedeljak nece doneti  nista posebno ali ono sto je najvaznije od svega, zdravi ste. Razmisljajte  o tome i znajte da ce prava osoba uci u vas zivot onda kada kada se budete najmanje nadali. Ukratko receno,cuvajte zdravlje,a ljubav ce doci.

 

RIBE

Ovo ce biti dani kada su cuda moguca u vasem zivot.  Ako postoji neko do koga vam je stalo, znajte da treba da mu date priliku. Odnosno, da treba da mu kazete sve sto vam je u mislima jer od toga zavisi vasa sreca.

Stranice: 1 2