Ljubav za utorak:Kad se treca osoba umesa u neciju vezu!

Ljubav za utorak:Kad se treca osoba umesa u neciju vezu!

2022-06-20 0 By Admin

 VAGA

Vazno je da kazemo da nema sumnje da vas voli jedan lav. Spreman je na sve ne bi li vam na delu dokazao svoje emocije. Necete zazaliti ako mu date priliku. Ovaj utorak bi mogao da bude nova sansa za ljubav kada ste vi u pitanju. Mislite o tome.

 

SKORPIJA

Danas se nece nista posebno desiti  na polju vasih emocija ali to ni u kom slucaju ne znaci da zbog toga treba da ocajavate. Imajte na umu da vam moze biti lepo i ako ste sami. Jedna vaga je uz vas  ali vi jos uvek niste spremni da sa njom imate nesto vise i to je u redu. Bar joj ne dajete laznu nadu.

 

STRELAC

Konacno cete moci da kazete da ste raspolozeni. Ovaj utorak ce doneti lepe emocije. Cak i ako ste slobodni danas vam to nece smetati, jer cete znati da je bolja i samoca od veze  u kojoj vam nije lepo i u kojoj niste srecni. Nemojte odustajati od onog sto zelite, to je ono sto moramo da kazemo.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 JARAC

Ovaj dan ce biti prilika da pocnete ponovo sa nekim iz proslosti ako je to ono sto zelite. Jedna vaga je uz vas  i ima iskrene emocije prema vama. Ponasajte se u skladu sa tim i nemojte odustajati od onog sto vase srce zeli jer ono sada ne gresi.

Ako ste u vezi imajte na  umu da voljena osoba nesto krije od vas.

 

 VODOLIJA

Konacno sve dolazi na svoje i konacno cete moci da kazete da postoji neko prema kome gajite silne emocije. Ono sto je vazno da naglasimo jeste da je jednom raku stalo do vas i da je spreman  da vam to i dokaze. Ali, nazalost, on nije osoba prema kojoj vi osecate isto i  nalazite se u ljubavnom  trouglu.

 

RIBE

Konacno ce sreca biti na vasoj strani. Posle niza razocarenja konacno ce osmeh da bude na vasoj strani. Ribe koje su sada u vezi mogu da se uvere da su voljene i da postoji neko ko je spreman na sve zbog njih. Svakako  da treba da cuvate to sto imate.

Stranice: 1 2