Ovog utorka,21. juna,pocinje vladati rak:Ljubavni horoskop za narednih mesec dana!

Ovog utorka,21. juna,pocinje vladati rak:Ljubavni horoskop za narednih mesec dana!

2022-06-20 0 By Admin

 

 VAGA

Ljubomora vam je veliki problem, pa je ljubavni horoskop za narednih mesec dana pomalo specifican kada ste vi u pitanju. Zapravo nema razloga da sumnjate u emocije koje voljena osoba ima prema vama,ali je jako vazno da naglasimo da treba da joj date priliku da vam ih dokaze i pokaze na delu. Sve je moguce.

 

 SKORPIJA

Konacno ce sve doci na svoje, i moze se reci da ce vladati rak, a vama ce vladati sreca u zivotu. Ono sto moramo da kazemo jeste da nema sumnje da je jednom ovnu stalo do vas i da je spreman na sve ne bi li vam na delu i dokazao svoju ljubav. Dajte mu priliku.  Mozda ste ranije jako patili ali konacno sve dolazi na svoje.

 

 STRELAC

Ovo je period kada ce doci do promena u vasem zivotu. Ali, ne treba da brinete, jer ce te promene biti lepe i pozitivne. Jedan lav je uz vas i nema sumnje da bi za vas sve uradio. Samo cuvajte to sto imate, jer je bitno da kazemo da slede promene  i da je moguce da cete pozeleti da nesto promenite, da krenete dalje, pa da se pokajete ali ce biti kasno…

 

 JARAC

Sve dok bude trajala vladavina raka,vase raspolozenje ce biti promenjivo. Vi cete u jednom trenutku misliti da ste srecni,a u drugom mozda cak biti i ocajni… Nemojte sve shvatati tako  olako, ovo je samo igra sudbine i tezak period za vas,ali posle svake kise dodje Sunce… Istina je da vam nece biti lako ali cete na kraju biti nagradjeni za svu dobrotu.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 VODOLIJA

Ljubavni horoskop za narednih mesec dana savetuje da je vreme da vise mislite na sebe a manje na druge ljude. Dakle vreme je da pocnete da zivite onako kako vam nalaze srce, a ne  onako kako vam drugi kazu da treba. Bitno je da kazemo da vodolije koje su sada u vezi mozda dodju do saznanja da je voljena osoba od njih sakrila nesto vazno.

 

 RIBE

Slede dani kada ce sve doci na svoje i kada ce sreca konacno da pokuca na vrata vaseg zivota.  Vladavina raka vama donosi samo lepe stvari,ali nema sumnje da ste ih i zasluzili. Prosli ste mnogo toga i jako ste patili, ali konacno dolaze dani kada su cuda moguca.

Nemojte kriti sta je ono sto osecate.

 

Stranice: 1 2