Ljubav za 22.jun:Saznajte kome ce sreda biti carobna!

Ljubav za 22.jun:Saznajte kome ce sreda biti carobna!

2022-06-21 0 By Admin

    Pred nama je sreda, i evo prilike da saznate sta vas danas ceka na polju ljubavi.

 

OVAN

Ova sreda ce biti prilika da  u svoj zivot vratite nekoga  iz proslosti ako je to ono sto zelite. Jedan lav je uz vas i moramo da kazemo da mu je iskreno stalo,ali ako su vase misli i srce uz nekoga ko je vasa bivsa ljubav,onda to i recite, i vratite se na stare staze. Bez davanja lazne nade bilo kome.

 

 BIK

Pred vama je sreda kada ce mnogi od vas saznati nesto posebno. Moramo da kazemo da je moguce da ce neki od vas saznati da su voljeni i to od strane nekoga koga sada smatraju prijateljem. Moramo reci da ni u kom slucaju ne smete da dajete lazne nade i bilo kome obecavate ono sto ne mozete ostvariti.

 

 BLIZANCI

Ljubomora vam je i dalje veliki problem. Cinjenica je da vam je to greska jer ste voljeni i jer imate nekoga na koga mozete da se oslonite. Nema potrebe da u tu osobu sumnjate jer ona od vas nista ne krije. Mislite o tome, i zapamtite da je ljubav sada u vasim rukama i na dlanu, ostalo zavisi od vas.

 

RAK

Jedan lav je spreman da se bori za vas. Moguce je da ce ova sreda biti idealna za ljubav kada ste vi u pitanju. Ali, ono sto je vazno da  kazemo jeste da je bitno da nikome ne dajete laznu nadu. Pred vama je dan kada ce mnoge tajne izaci na videlo. Mislite o tome, jer od toga mnogo zavisi.  Vazno je da znate sta zelite.

 

 LAV

Odlicno se osecate. Jedan lav je uz vas i spreman je da vam na delu dokaze i pokaze svoju ljubav. Ono sto moramo da dodamo jeste da ova sreda moze biti i sjajan dan za pomirenja ako u ovom slucaju  to zelite i ako ste u svadji sa nekim do koga vam je stalo. Sve je moguce onome ko veruje…

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

DEVICA

Vasa voljena osoba je mnogo patila u proslosti i nije ni cudo sto sada nikome ne veruje. Ali, ono sto moramo da kazemo jeste da je ona vredna vaseg strpljenja.Svakako da treba da date sve od sebe kako bi ste joj sve to i dokazali i dali i sebi  i njoj dovoljno vremena da shvatite sta je ono sto vam zapravo za srecu treba.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2