Ljubav za 22.jun:Saznajte kome ce sreda biti carobna!

Ljubav za 22.jun:Saznajte kome ce sreda biti carobna!

2022-06-21 0 By Admin

VAGA

Sreda je pred nama,a mnogi od vas ce shvatiti da su voljeni. To je ono sto moramo reci. Mnogi pripadnici vaseg znaka ce danas dobiti sansu da pocnu novu emotivnu vezu. Mislite o tome sta zelite i ponasajte se u skladu sa tim. Cuda su moguca onome ko u njih veruje. To je vrlo vazno da kazemo.

 

 SKORPIJA

Konacno se osecate  srecno,iako ste mozda sami. To je zato sto ste shvatili da prava osoba dodje u pravo vreme i da je bolja cak i vasa samoca od veze u kojoj niste srecni.

Neke skorpije ce  danas biti u situaciji da nekome traze oprostaj jer su shvatile da su pogresile.

 

 STRELAC

Ova sreda vama nece doneti nista posebno. Ali, to ne znaci da vi zbog toga treba da ocajavate vec da jednostavno cuvate  ono sto imate. Ono sto moramo da naglasimo jeste da vam je potrebno vreme da razmislite sta je zapravo ono sto vi zelite jer od tih odluka zavisi vasa buducnost.

 

JARAC

Gresite sto uporno prastate jednom lavu. Stalo vam je do njega i vi nikada niste izgubili nadu da ce on da shvati koliko vi vredite i da ce vas voleti onako kako zelite. No, nazalost, sve je to gubljenje vremena. Vi srecu necete naci sve dok ste vezani za njega,jer niste  u prilici da vidite da ima neko ko bi sve dao da vas ima.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

VODOLIJA

Odlicno se osecate. Pred vama su dani kada su cuda moguca i kada ce konacno sve da dodje na svoje. No, samo je vrlo vazno da ostanete ono sto jeste. Nemojte se ni zbog koga menjati.Osoba koja vas voli,volece vas iskreno takvi kakvi jeste.  Ovo ce biti dan kada cete se posvetiti licno sebi i svojim zeljama.

 

 RIBE

Sledi jako lep period za vas. Period kada ce cuda biti moguca i kada ce doci do ostvarenja nekih vasih zelja. No, danas ni u kom slucaju ne bi ste trebali da bilo kome nesto obecavate. Moglo bi doci do toga da nenamerno nekome slomite srce. Vreme je da budete iskreni,cak i ako to znaci da ce neko zbog toga patiti.

Stranice: 1 2