Ljubav za sredu: Skorpija razocarana, Lav se kaje, Vodoliji lepe vesti…

Ljubav za sredu: Skorpija razocarana, Lav se kaje, Vodoliji lepe vesti…

2022-07-19 0 By Admin

VAGA

Ljubomora vase voljene osobe vam je veliki problem. Ali ono sto moramo da kazemo jeste da vi u dubini duse znate da ona  zna da vi nesto krijete.  Vreme je za jedan ozbiljan razgovor. Ako su se vase emocije promenile onda voljena osoba to treba da zna. Nekada je bolje da se desi i kraj nego da se ostaje tamo gde nismo srecni.

 

SKORPIJA

Jedan lav vas je povredio i vama je to sada bolna tacka. Ali ono sto moramo da kazemo jeste da je cinjenica da se on iskreno kaje. Nemojte donositi odluke tek tako,dajte i sebi i njemu vremena da dobro razmislite. Zivot je previse  kratak da bi ste se tako ponasali,  svi  gresimo ali svaka greska moze da se ispravi.

 

STRELAC

Ono sto moramo da naglasimo jeste da je izvesno da vas voli jedan lav. On je iskren prema vama i moguce je da ce u danu koji je pred nama sve doci na svoje. Samo nemojte da dozvolite da vam bilo ko kroji zivot i da vam prica kako cete ziveti.  Od vas i samo od vas zavisi koliko cete srece imati u danima pred nama.

 

 JARAC

Moramo biti iskreni prema vama. Jedan rak je spreman da se bori za vas i  ono sto on prema vama oseca je jako i snazno. Neka vam ljubav bude na prvom mestu.  Za ovu sredu imamo poruku da samo treba da zivite onako kako vi zelite, a ne kako  drugi smatraju da trebate.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 VODOLIJA

Vama danas stizu lepe vesti. Ovu sredu ce obeleziti pocetak jedne lepe ljubavne price. Ako postoji neko do koga vam je stalo znajte da tu osobu treba da cenite i cuvate sve ono sto sa njom imate. Ona je neko ko ce umeti da vas voli na pravi nacin i to je ono sto je vaznije od svega. Mislite o tome.

 

 RIBE

Konacno cete naci srecu. Ovo moze da bude dan kada ce ljubav biti na vasoj strani. Ali ljubomora i sumnje vam nisu potrebne. Nemojte da dozvolite da vam ljubomora  unisti srecu i ljubav na koju ste dugo i iskreno cekali. Mislite o tome.

Stranice: 1 2