Ljubav za petak:Koji ce zodijak da se razmece srecom,i cijoj vezi sledi propast?

Ljubav za petak:Koji ce zodijak da se razmece srecom,i cijoj vezi sledi propast?

2022-07-21 0 By Admin

VAGA

Vasa   odlucnost nece biti na niviu ovog dana, pa cete morati da budete odlucniji. Ne dajte da vas savlada nesigurnost  i da tako propadne sve ono zelite. Gledajte da se vasi planovi  uvrste u ono sto vas cini srecnim.

 

SKORPIJA

Zaljubljeni ste i jako srecni jer je sve krenulo na bolje. Imali ste mnogo emotivnih padova i lomova, ali sada cete da se radujete. Vasa je ljubav ponovo ozivela, a vasa sreca ozivela stara osecanja.  S rukom u ruci, iznenadicete mnoge,  i bicete srecnik dana,koji se razmece srecom.

 

STRELAC

Imate svoj pravac i sledite ka odredjenom cilju.Kao slepoga putnika, vodi vas vase srce do jedne lepe ribe. Ako uspete da joj se bar malo priblizite, imacete razloga da slavite. Mada se ponasa kao  da vas ne primecije, samo se pretvara.

 

JARAC

Vec ste umorni od silnog lutanja i traganja za onom pravom. Nikako  da se ostvare vase  prave  zelje i jedna za vas nemoguca ljubav. Mozda samo niste dovoljno uporni? Danas cete imati sansu koja se ne propusta.

 

VODOLIJA

Mozda ovo nije vas dan, ali nikome necete pokazati da nije. Zelecete da sakrijete sve ono sto vcas muci i brine. Drustvo u kojem ste, samo je dva ceka da cuje da vas nece sreCA. Tako bi vas sazaljevali, a vi sazaljenje ne volite.

 

RIBE

Vreme je da se smilujete na jednog strelca koji vas potajno voli. Mada to znate, ipak ste ga dugo drzali u neizvsnosti. Kao da ste sumnjali i njegova osecanja, pa ih zelite na delu.Danas cete mu prici i reci ono sto i on sam zeli da cuje.

Stranice: 1 2