Ljubav za ponedeljak, 25.jul:  Vreme je da bivsa ljubav postane sadasnja!

Ljubav za ponedeljak, 25.jul: Vreme je da bivsa ljubav postane sadasnja!

2022-07-24 0 By Admin

 VAGA

Ovo ce biti dan kada ce odluke morati da se donesu. Jedna vasa bivsa ljubav vas  hoce nazad i nema sumnje da joj je iskreno stalo. Samo od vas zavisi hoce li do toga i doci ali svakako da je sada pravo vreme da  odlucite kojim putem cete dalje ici.

 

 SKORPIJA

Jedan lav  vam je ovih dana jako sumnjiv. Ponasa se tako da ide iz krajnosti u krajnost.  U jednom trenutku ste srecni, u drugom cak i ocajni, i cini vam se da je sve blizi dan kada ce vasa ljubav doziveti krah.  Ali, vi necete biti krivi za to.

 

 STRELAC

Sve vise mislite na jednu vagu ali niste u stanju da joj kazete to sto osecate iz razloga sto mislite da ce ona da vas odbije. Ali, polako, imajte na umu da sve moze da se promeni ako vii budete dovoljno pametni i hrabri i budete isli ka svojoj sreci. Mislite o tome.

 

 JARAC

Moramo da kazemo da ce ovaj ponedeljak biti dan kada ce sreca konacno da bude na vasoj strani. Ali ono sto moramo da kazemo jeste da je od velike vaznosti da ne odustajete od svojih namera i planova. Ljubav vas sada pokrece i to je svakako nesto sto je vredno pomena.

 

VODOLIJA

Ovo ce biti dan kada ce cuda biti na vasoj strani. Ako ste sada slobodni imajte na umu da je moguce da ce doci do toga da se neke vase zelje ostvare. Konacno, moguce je da ce doci do ljubavi na prvi pogled iako vi u ovom trenutku cak  i ne verujete u to. No, cuda su moguca.

 

  RIBE

Ovo ce biti period kada je sve moguce ali kada je u pitanju ovaj ponedeljak, bolje je za vas da ne odustajete od svojih planova i namera.  Mnogo toga u vasem zivotu sada zavisi od toga koliko cete se boriti za ono do cega vam je stalo.

Stranice: 1 2