Ljubavni utorak: Dan koji je pred nama ce jednom znaku doneti nesto najlepse!

Ljubavni utorak: Dan koji je pred nama ce jednom znaku doneti nesto najlepse!

2022-07-25 0 By Admin

 Jos jedan utorak je pred nama. Evo prilike da saznate sta vas ceka u danu pred nama.

 

OVAN

Ovaj utorak ce za vas biti ljubavni u svakom smislu. To ce biti dan kada ce vam neko na delu dokazati svoje emocije. Moramo da naglasimo da to ne mora da bude vas partner. Moguce je da ce neko iz vase blizine na poseban nacin da dokaze da vas jako voli. Mislite o tome.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BIK

Moramo da kazemo da je ovo dan kada cete hteti svoju samocu i u tome nema nista lose. Vazno je da kazemo da postoji neko do koga vam je stalo ali sada vam je prosto lepse samima i to je u redu. Samo, morate da imate na umu da ne smete nikome davati lazne nade. Budite iskreni i slusajte svoje srce.

 

BLIZANCI

Sve vam je jasnije da osoba za koju se borite nije ona prava  i da nije zasluzila vasu ljubav. Ali ono sto moramo da kazemo jeste da  vam je toliko stalo da ne mozete da dignete ruke od nje.  Pokusavate i cinite sve ali vam je toliko vazna da je ona nekako smisao vaseg zivota i ne gubite nadu da ce vas zavoleti.

 

RAK

Ljubavni problemi koje imate uticu na sve pa i na vas posao. Ne mozete da se fokusirate na karijeru iako sve dajete da tako bude. Sve dok se ponasate tako vi cete svesno ciniti gresku. Ako postoji neko do koga vam je stalo, recite to. Ovako krijete emocije, i zivite u nekoj nadi da ce ta osoba prva da vam pridje.

 

LAV

Moramo da kazemo da je cinjenica da dolaze lepsi dani. Osoba ste koja je istrajna i koja ume i zna da se bori za ono do cega joj je stalo. Ovog puta vam je jasno da osoba prema kojoj gajite emocije oseca isto sto i vi. To je konacno ono sto ste cekali. Vazno je da kazemo da to treba da cuvate.

 

DEVICA

Slede dani kada ce ljubav biti na vasoj strani kao nikada do sada. Istina je da ste mnogo patili ali sada su pred vama dani kada ce emocija biti naglasena kao nikada.  To je ono sto moramo da kazemo.  Bitno je da ni u kom slucaju ne odustajete od osobe prema kojoj imate emocije jer ona zeli da vas usreci.

Nastavak na sledecoj strani….

Stranice: 1 2