Subonosna odluka i jedno da, ovaj ce petak nekome uciniti nezaboravnim!

Subonosna odluka i jedno da, ovaj ce petak nekome uciniti nezaboravnim!

2022-07-28 0 By Admin

 Petak  je dan kojem se radujemo zbog odmora, a jedan ce se znak radovati  zbog sudbonosne odluke…

OVAN

Samo se radujte i budite opusteni, jer svoje obaveze privodite kraju.Niste ni lenji, ni nesposobni, i sve stizete. Ali kada pomislite da je petak, odmah osetite neko olaksanje i iznenadnu radost.To znaci da cete imati vremena za svoje voljeno.

 

BIK

Vasa sreca je da ste od onih koji su na putu koji vam otvara nove vidike. Do sada ste bili odredjeni na samo jednu stranu, nadajuci ce jednoj osobi.Vasa je ljubav ostala neuzvracena, ali danas moze da se ponovo dese lepe stvari.

 

BLIZANCI

Vec se nervirate i ne znate  sta cete, a obaveze vas vuku sebi. Ipak cete morati da udovoljite svome partneru i da mu posvetite paznju. Do sada vam je mnogo puta oprastao, vise ne bi ni mogao, niti hteo.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

RAK

Osecate veliku  tugu i hvata vas bes, koji ne mozete da kontrolisete.Odavno kupite u sebi i zelite da ispoljite tu tugu. Vasa sreca ce jos malo biti na cekanju, a danas  krece vreme  koje ce dovesti do poboljsanja.

 

LAV

Dok se neki raduju velikim zaradama, vi samo mislite o svojim osecanjima vezanim za jednu vagu. Vreme je da joj se priblizite  i da ostvarite ono sto vam srcu milo.Ovog petka se okrecu neke povoljne siutuacije, i krece sve bolje i bolje.

 

DEVICA

Vasa ljubav je jako lepa,ali nikako da se priblizite nekim znacajnijim koracima.I ne slutite da ce bas danas da vam se postzavi sudbonosno pitanje. Vase i partnerovo  pristajanje, ucinice ovaj petak najsrecnijim danom.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2