Ljubavni utorak: Dan koji je pred nama ce jednom znaku doneti nesto najlepse!

Ljubavni utorak: Dan koji je pred nama ce jednom znaku doneti nesto najlepse!

2022-07-25 0 By Admin

VAGA

Sledi dan kada ce konacno vasi problemi biti proslost. Mnogo ste patili ali sada dolaze dani kada ce ljubav biti na prvom mestu. Ono sto moramo da naglasimo jeste da vas jedan rak voli vise nego sto mozete i da zamislite.  Cuvajte to sto imate sa njim,ili bolje da kazemo, ono sto mozete da imate.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

SKORPIJA

Ovo ce biti dan za ljubav. Sledi vam zaista prelep ljubavni utorak. Dan kada ce neko na delu da  vam dokaze da ste u pravu sto toj osobi verujete. Ljubomora vam sada nije potrebna buduci da imate nekoga ko je iskren  i kome je do vas stalo vise nego sto mozete da zamislite.  Konacno je sreca tu.

 

STRELAC

Ono sto moramo da naglasimo jeste da dolaze dani kada ce ljubav biti na vasoj strani. Ali, ono sto moramo da dodamo jeste da ne bi ste smeli da zapostavite posao.

Ono sto moramo da kazemo jeste da vas voli  jedan blizanac iako toga niste svesni. Ali, vi ste neko ko je vec zavoleo…

 

JARAC

Moramo da budemo iskreni prema vama i da vam kazemo da osoba prema kojoj gajite emocije nije iskrena prema vama. Dakle prestanite da cekate da ona shvati da vi vredite jer se to nece desiti. Konacno, vreme je da okrenete ledja pogresnima i krenete svojim putem na kojem cete naci srecu.

 

VODOLIJA

Emocija vam je  na prvom mestu. Volite nekoga i taj neko voli vas. Moguce je da cete danas imati problema zbog ljubomore ali svakako, znajte da vam je ta osoba verna i da ne treba da sumnjate u nju. Moze doci sve na svoje.

 

RIBE

Ovog dana cete saznati jednu  bolnu istinu. Moguce je da ce doci do toga da vam neko slomi srce. To ne mozete da sprecite ali ono sto moramo da kazemo jeste da je vazno da napravite paralelu. Da shvatite ko je vredan vase ljubavi,a ko samo glumi da mu je stalo…

Stranice: 1 2