Ljubav za subotu: Caroban dan da se neko vrati bivsem!

Ljubav za subotu: Caroban dan da se neko vrati bivsem!

2022-07-29 0 By Admin

 Ljubavni horoskop za subotu je pred nama. Ovo je prava istina o tome sta vas ocekuje.

 

OVAN

Ovo za vas moze biti caroban dan. Ako postoji neko do koga vam je stalo,a ko nije pored vas, itekako je moguce da ce ta osoba na delu da vam dokaze da oseca isto. A za slucaj da ste u vezi ili braku,mozete ocekivati divno iznenadjenje od voljene osobe.

 

 

BIK

Subota koja je pred nama ce doneti sve ono cemu ste samo mastali. Ali ono sto je jako vazno da kazemo jeste da dolaze dani kada cete shvatiti da je vredelo patiti i imati lose izbore. Ljubav ce pokucati na vrata vaseg zivota mnogo brze   nego sto mislite,a do tada vam ostaje da budete jako hrabri.

 

BLIZANCI

Moramo da naglasimo da dolaze dani kada ce ljubav biti na prvom mestu. Ali, ono sto je vazno da dodamo jeste da vi pre svega morate da razmislite o tome sta tacno hocete. Cini se da osoba za koju se borite bas i nije ona prava za vas, ma koliko da vi to zeleli i  hteli.

 

RAK

Ako patite zbog osobe iz proslosti imajte na umu da je samo pitanje dana kada ce to proci. Jer, ovo moze biti caroban dan za vas buduci da je vrlo moguce da ce doci do pomirenja. Dakle, na vama je samo da se zapitate sta je ono sto tacno zelite. Od toga sve zavisi.

 

LAV

Moramo biti iskreni prema vama. Osoba do koje vam je stalo prema  vama nije iskrena i neke stvari krije. Vreme je da prestanete da se nadate da ce ona da nauci da ceni sve sto cinite za nju. Vi zasluzujete mnogo vise. Vreme je da to shvatite i krenete dalje.

 

DEVICA

Ljubav vam je na prvom mestu. To je ono sto moramo da kazemo. Sve vam je jasnije da je jednom raku stalo do vas i spremni ste da mu date sansu. Ali ono sto moramo da naglasimo jeste da ne smete toliko mariti za tudja misljenja jer tu nema srece. Vase srce zna najbolje.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2