Subonosna odluka i jedno da, ovaj ce petak nekome uciniti nezaboravnim!

Subonosna odluka i jedno da, ovaj ce petak nekome uciniti nezaboravnim!

2022-07-28 0 By Admin

VAGA

Vec odavno vas gleda jedan lav i vreme je da mu se priblizite. Ako ste ga do sada ignorisali i pustali da se jos vise trudi, vise necete. Vreme je da vam se priblize srca i da vasa sreca  krene uzlaznom linijom.

 

SKORPIJA

Partner vam je postavio uslove i ceka vase odgovore na nijh, nadajuci se ispunjenju. Od vas se ocekuje da budete kao i uvek, svoji i odlucni, ali onako ponosno i bez bilo cijeg pritiska. Ne dajte da vam bilo ko odredjuje sta cete i kako, a da vase srce trpi zbog toga.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

STRELAC

Vasa ljubav ce  moci da se poredi sa velikim i pravim ljubavima. tTakva ce da budu bar osecanja koja nosite u sebi. Jedan ovan i zavredjuje da ga toliko volite i da mu dajete sve od sebe. Postovanje, toleranciju, podrsku i iznad svega ljubav od srca!

 

JARAC

Vasa druga polovina ce da vas iznenadi jednim odredjenim korakom kojem se niste nadali. Bice to vase veliko iznenadjenje kojem ste se zapravo i nadali. Onako tajno i ocekivajuci, ali da cete imati cast da vam neko pripadne srcem, niste tako brzo.

 

VODOLIJA

Vazno je da kazemo da ste vi znak  koji danas nece imati neke velike promene. Ali, ono sto moramo da naglasimo jeste da treba da razmislite o tome sta je ono sto tacno zelite. Cini se da ste nekome dali laznu nadu i da ta osoba sada  ocekuje previse. Vreme je da mu kazete istinu.  Tako bar nece ziveti u laznoj nadi.

 

RIBE

Petak je pred nama koji  za vas moze biti dan koji donosi najvece promene. Treba da se zapitate sta je ono sto vam tacno treba za srecu. Moguce je da ce neko iz vase proslosti odluciti da ucini prvi korak ka vama. Mozda vas zamoli za oprostaj i da mu date jos jednu sansu. Naravno,odluka je samo na vama.

Stranice: 1 2