Ljubav za subotu: Caroban dan da se neko vrati bivsem!

Ljubav za subotu: Caroban dan da se neko vrati bivsem!

2022-07-29 0 By Admin

VAGA

Naredni dani mogu da donesu velike promene. Ali,kada je u pitanju ova subota, imajte na umu da ipak nece biti dan koji je za pamcenje. Nimalo caroban. Moguce je da ce doci do toga da se razocarate u nekoga do koga vam je jako stalo. I to ce svakako jako tesko da vam padne.

 

SKORPIJA

Caroban dan za vas. Vi ste znak koji ce uzivati u danima koji su pred nama i kome ce sve konacno ici od ruke. Ako ste slobodni cekaju vas lepa iznenadjenja i neki susreti koji mogu sve da promene. A ako ste u vezi, onda  znajte da voljena osoba sprema jedno veliko iznenadjenje.

 

STRELAC

Vama ljubomora sve kvari. To je ono sto moramo da kazemo. Bitno je da naglasimo da je ovo vreme kada treba vise da verujete voljenoj osobi. Ona vas voli iznad svega, a vi zbog svojih sumnji unistavate srecu koja moze da traje. Mislite o tome.   Ne treba da marite za tudja misljenja.

 

JARAC

Konacno cete i vi moci da kazete da je sve doslo na svoje. Ono sto je vazno da dodamo jeste da je jednom raku do vas iskreno stalo. Ova subota bi mogla lako biti pocetak jedne lepe ljubavne price izmedju vas dvoje. Naravno,pod uslovom da je to ono sto vi hocete i da vi to licno u ovom trenutku smatrate pametnim izborom.

 

VODOLIJA

Subota je,ali vi imate niz obaveza. Moze se reci da ste se previse fokusirali na posao. Ako ste u vezi znajte da vasa voljena osoba sve vise smatra da  je ne volite… Ako tako nastavite, mozda cete ostvariti sve svoje  poslovne zelje,ali cete zato na polju emocija biti prazni. I onda ce biti kasno za kajanje.

 

RIBE

Ovo nece biti caroban dan za vas kada je u pitanju posao,ali za ljubav hoce. Mislite o tome. Jednostavno u ovom trenutku ni sami  ne znate sta je  za vas najbolje. Ali dajte sebi vremena da o svemu razmislite. To je pametna odluka, a svakome se desi da ima dilemu…

Stranice: 1 2