Ponedeljak,utorak i sreda: Saznajte kako ce vam poceti avgust!

Ponedeljak,utorak i sreda: Saznajte kako ce vam poceti avgust!

2022-07-31 0 By Admin

VAGA

Ovo je period kada ce cuda biti moguca. To je ono sto moramo da kazemo. Stalo vam je do jedne vodolije i iz dana u dan vam je sve jasnije da je ona prema vama iskrena. Moguce je da ce doci do romanse koja nece imati kraj. Sreca je vama zaista u najavi i nema sumnje da ste je zasluzili.

 

SKORPIJA

Konacno ce doci do toga da se neke vase zelje ostvare. Mnogo toga ste prosli i neretko vam se cinilo da sreca nikada nece doci u vas zivot ali polako.. Nema sumnje da ce naredni dani biti vrlo lepi i posebni i da ce doci do toga da vase zelje postanu prelepa stvarnost. Mislite o tome.

 

STRELAC

Ljubav je vase drugo ime. Ali ono sto moramo da naglasimo jeste da nema sumnje da cete moci da kazete da ste dobili sve ono sto ste zeleli i na sta ste dugo cekali. Sreca moze da dodje u vas zivot mnogo brze nego sto mozete i da zamislite.  Samo se predajte emocijama.

 

JARAC

Vi cete   imati  situaciju koja ce vas rasplakati. Mislicete da je avgust poceo na ruzan nacin i bicete u pravu ali ce vrlo brzo sve doci na svoje. Ono sto moramo da kazemo jeste da je cinjenica da za vas ne postoji nemoguce. Uzivajte u svemu sto sledi, jer posle teskih trenutaka dolazi vreme srece.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

VODOLIJA

Ovo je vrlo lep period za vas. Nema nimalo sumnje da cete iskreno uzivati. Vama ce ovaj mesec poceti  tako sto ce vam se ostvariti najveca  zelja. Prosli ste mnogo toga ali napokon sve dolazi na svoje i sreca ce biti uz vas i na vasoj strani sada vise nego ikada ranije i to je jedino sto je iskreno vazno i bitno.

 

RIBE

Sledi period kada ce ljubav biti u prvom planu. Mnogo toga ste prosli i konacno sve dolazi na svoje. Vazno je da kazemo da cete moci da kazete da je jedan rak konacno na delu dokazao svoju ljubav i naklonost prema vama. I to je vrlo vazno.

Stranice: 1 2