Do kraja 2022. godine:Na cijoj ce strani biti andjeli cuvari i koga upozoravaju na oprez?!

Do kraja 2022. godine:Na cijoj ce strani biti andjeli cuvari i koga upozoravaju na oprez?!

2022-08-26 0 By Admin

VAGA

Cuvari koji bdiju nad vama, ukazuju na nove zivotne momente. Vreme je da se srede neke odredjene stvari i da budete  mnogo odlucniji. Jeste pravedni, ali se uvek kolebate sta odluciti i na koju stranu prevagnuti. Ne gledajte na sve kao crno ili samo belo!

 

SKORPIJA

Vec ste od onih koji su se samo prepustili carima  zaljubljenih  desavanja, ali nece biti sve  u smeru ljubavi. Vama sledi vreme u kojem cete morati da se suocite sa stvarnim zivotom. Ovo je zivot, i svasta vam sledi. Mada cete se radovati, nece sve biti med i mleko.

 

STRELAC

Vreme je da zauzmete svoj stav i da se okrenete u smeru novih desavanja. Zelecete paznju jedne osobe, pa se okrenite napred  ka njoj.Dajte joj do znanja da cete biti svesni  pozicije koja vas ceka, ali da cete biti uporni. Vreme je da se skrasite.

 

JARAC

Vasa ceznja za radoscu zivota, nikako da bude ostrvarena.Od vas ce se ocekivati da se sami zauzmete za zivotna desavanja i sami odredite svoj dalji zivotni put. Cuvari vas upozoravaju da se odlucite, ili budete spremni da izgubite dvostruko. Reskirajte pa sta bude!

 

VODOLIJA

Od vas se  ocekuje da budete mnogo mirniji sto se tice burnih reakcija.  Morate odustati od svojih komentara koji cesto nisu na mesto. Umesto sto zatezete, bolje je da popustite i da ne kvarite ono sto moze biti mnogo bolje, pa tako i sve mirnije.

 

RIBE

Andjeli cuvari su na vasoj strani bas u trenutku kad pomislite da su vam sve nade potonule. Mada vam slede turbulentni dogadjaji, ipak ce biti tako nestvarno za vas, sve ono sto  se bude  zbivalo. Vasa ce osecanja biti pomesana, jer ce od srece do tuge i obrnuto, da bude mala razdaljina.

Stranice: 1 2