Danas je vreme da jedan znak pokaze osecanja jer patner nece cekati dugo!

Danas je vreme da jedan znak pokaze osecanja jer patner nece cekati dugo!

2022-09-15 0 By Admin

VAGA

Ako ste i bili nesigurni u osecanja, danas je red da ih pokazete. Izlice se tako lepo i spontano, da cete se iznenaditi i vi i vas partner. Vreme je da pokazete da volite i da saznate da ste voljeni. Zato cete konacno posatii srecnik dana!

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

SKORPIJA

Voleli ste nekoga i jos uvek ga volite, ali u dubini duse, necete da priznate. Zato nikako da nadjete novog partnera sa kojim biste ostvarili i trajniju i dublju vezu. Sve se svodi na dva tri meseca vidjanja i odustajete svaki put. Mozda ce ovaj dan da bude srecan po tome!Osecanja su na pomolu.

 

STRELAC

Da vas niko ne poznaje mogao da prica svasta, ali ce jedna usta da izgovore lazi.  Ne cinite nista i nemojte da se ljutite, niti da reagujete. Budite mirni, ali dobro ispitajte ovu situaciju. Do kraja dana moracete saznati sta je istina, i nekima zapretiti da ne govore lazi.

 

JARAC

Jasno da vas neko voli i vreme je da pokazete i vi sta vam je na srcu. Samo ce od vas zavisiti sta vam je na srcu i sto cete reci, a sta skriti. Cekate da vam se partner prvo izjasni, pa cete tek onda. I nadate se da ce vam srca da se spoje.

 

VODOLIJA

Niste svesni da vase  misli idu i lutaju od vase sadasnje, do vase bivse ljubavi. Srce vas vod ka novim  koracima, ali vas stari vracaju u proslost. Budite cvrstii voljni da zakopate proslost, jer partner vidi da se lomite. Nece vam tolerisati jos dugo.

 

RIBE

Mozda je ovaj dan pravo vreme da pobedi vasa ljubav. Da pokazete zelje i partneru iznesete svoje planove. Pokazite da ste spremni da iznesete i teske situacije, kao i lake trenutke. Za ljubav dajete sve, pa kad ste presli toliko toga, bicete jaki da predjete ovaj mali deo puta.

Stranice: 1 2