Dolazi nam jos jedan pun mesec,posle 10.oktobra ce nemoguce postati moguce!

Dolazi nam jos jedan pun mesec,posle 10.oktobra ce nemoguce postati moguce!

2022-10-03 0 By Admin

  STRELAC

Dok pun mesec ne udje u znak ovna, vi morate obratiti paznju na sve. To je ono sto moramo da kazemo. Ukratko  receno, ovo nije nikako period koji ce vama biti talican. Nazalost je moguce da ce doci do razocarenja na svim poljima vaseg zivota.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

U ovim danima ni u kom slucaju ne bi ste smeli da gledate unazad, vec da prosto pokusate da  iz svega izadjete kao pobednik.

Dolaze vam dani kada cete morati da donesete neke odluke iako je izvesno da to ni u kom slucaju sada ne zelite. No, zivot je cudo, i svakako da nas niko ne pita da li nesto zelimo, ili ne.

Dodacemo za kraj, dok se ne desi da pun mesec udje u znak ovna, a i par dana kasnije, ne bi ste trebali da pocinjete novi posao, da potpisujete bilo sta, da ulazite u nove veze… To bi moglo da vas skupo kosta. Vi inace vazite  za   zodijaka koji je uporan i borben,ali i jako pazljiv u svojim namerama i planovima i to je u redu. Samo je vrlo vazno da ni u kom slucaju ne odustajete od svojih namera, vec da samo prolongirate i sacekate da sve dodje na svoje. Da sacekate prosto neka nova i lepsa vremena, a ona ce svakako da usledi brze nego sto mislite.

Stranice: 1 2