Pomracenje sunca u skorpiji:Sledi misteriozan i mocan period!

Pomracenje sunca u skorpiji:Sledi misteriozan i mocan period!

2022-10-11 0 By Admin

VAGA

Bitno je da kazemo da postoji neko ko je spreman da se bori za vas. To je ono sto je izvesno. Ako date toj osobi priliku ona bi mogla da vas usreci na jedan poseban nacin. Ono sto moramo da kazemo jeste da zaista nije vreme za ponos. Vase srce treba da izabere.

 

SKORPIJA

Konacno, u vasem znaku je pomracenje. To ce biti sjajan period za vas i mozemo da kazemo da ce vam krenuti na bolje. Ovo ce zapravo biti pocetak novog zivota kada ste vi u pitanju. Vi ste misteriozni i mocni, a naredni dani ce vama doneti mocna i posebna desavanja.

 

STRELAC

U periodu koji sledi cete biti jako lepo raspolozeni. Nece doci do velikih promena kada ste vi u pitanju, ali ce prosto doci do nekih lepih desavanja iz prostog razloga sto cete shvatiti da ste voljeni. Da imate nekoga na koga  mozete da se oslonite, ko ce vam biti oslonac i podrska i prava ljubav.

 

JARAC

Morate da shvatite da vam nisu svi prijatelji. Da prosto  morate da naucite da  nisu svi iskreni i da nemaju svi iskreno srce. Ovo bi mogao da bude period kada cete biti jako razocarani. Mozda ce vam neko do koga vam je stalo slomiti srce. Nece vam biti lako.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

VODOLIJA

Bitno je da kazemo da cete  u periodu koji je pred nama moci da kazete da ste dobili sve ono sto zelite.  Ovo je zaista jako lep period za vas i dolaze dnai kada cete shvatiti da postoji neko ko prema vama gaji jake emocije. Vrlo je vazno da znate da je jednoj vodoliji do vas iskreno stalo.

 

RIBE

Moramo da kazemo da je jednom raku stalo do vas. Da postoji neko ko bi zeleo da vas ima u svojoj blizini. U noci kada nastupi pomracenje sunca, vi cete moci da kazete da se ostvarila vasa najveca zelja. Ako do sada niste pronasli svoju srodnu dusu, znajte da je samo pitanje dana da se to desi.

Stranice: 1 2