Neko ce se pronaci u ovom citanju:Taj neko moze da ocekuje pomirenje sa bivsim!

Neko ce se pronaci u ovom citanju:Taj neko moze da ocekuje pomirenje sa bivsim!

2023-10-26 0 By Admin

Ljubav je emocija koja nema zamenu. Sve na svetu mozemo da dobijemo, ali nista nam ne znaci ako nismo voljeni.

 

 OVAN

Moramo da kazemo da nema nimalo sumnje  da cete se vi pronaci u ovom citanju. Zelite pomirenje. Vi mnogo razmisljate o emocijama jer je izvesno da vam fali neko iz vase proslosti. Ma koliko da ste pokusavali da je zaboravite cinjenica je da vam nije poslo za rukom. Jako je vazno da naglasimo da osoba o kojoj mastate prema vama oseca isto. I vrlo je blizu dan kada ce vas ta osoba pozvati. Jer, ona vas voli vise  od svega i nema sumnje da ce vam to i reci.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

A ako su vase emocije prema njoj iste onda vam jedino ostaje da se radujete jer dolaze dani kada cete moci da kazete da ste i dobili ono sto zelite.  Bitno  je da imate na umu da i vi i druga osoba morate da radite na svojoj vezi. Na vasoj komunikaciji. Da morate oboje da se menjate i pristajete na kompromise ako vec zelite da vam ovog puta uspe. Ono sto dalje moamo da naglasimo jeste da zaista nije vazno ko je kriv. Ako ste spremni za novi pokusaj i ako ste spremni da oprostite  onda morate da imate na umu da nemate prava da toj osobi prebacujete bilo sta iz vase proslosti. Sta god da je bilo, bilo je, ne vredi da se vracate na to.

Ljubav medju vama postoji ali ono sto je najvaznije od svega jeste da ne zaboravite da ljubav nije dovoljna. Ma koliko da je jaka emocija, onda ne znaci nista ako oboje niste spremni da cuvate ono sto imate…

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2