Neko ce se pronaci u ovom citanju:Taj neko moze da ocekuje pomirenje sa bivsim!

Neko ce se pronaci u ovom citanju:Taj neko moze da ocekuje pomirenje sa bivsim!

2023-10-26 0 By Admin

 

  STRELAC

Vazno je da kazemo da nema nimalo sumnje da su pred vama dani kada vam sledi pomirenje. To je ono sto je izvesno. Cinjenica je da postoji osoba do koje vam je stalo,a koja je sada samo deo vase proslosti. No, ma koliko da ste pokusavali vama nije poslo za rukom da je zaboravite i to je ono sto moramo da naglasimo. No, i ona prema vama oseca isto, a to je ono sto je najvaznije od svega. Konacno, doci ce do nove sanse medju vama. Oboje ste svesni da se ljubav kao sto je vasa nikada nece ponoviti. Da nikada necete naci zamenu jedno za drugo i to je ono sto moramo da kazemo.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Ali, naravno da ce  trebati jako mnogo truda kako bi vam ovog puta uspelo. Pre svega je vazno da radite na tome da uklonite uzrok  vaseg prekida. Da naucite da cuvate ljubav i da negujete ono sto zajedno imate.

Vama ce sasvim sigurno sudbina dati drugu sansu. Ali, ono sto moramo da kazemo jeste da nije dovoljno  dobiti sansu vec znati i da je iskoristimo. Moramo da naglasimo za kraj da  je vazno da zaboravite na ego. Vama ponos nece doneti nista dobro…

Stranice: 1 2