Miljenici zvezda: Koji ce znak biti pomilovan od zvezda, a koji kaznjen za greske?

Miljenici zvezda: Koji ce znak biti pomilovan od zvezda, a koji kaznjen za greske?

2022-11-04 0 By Admin

VAGA

Vreme je da se okrenete  ka onoj koja vas voli.Vreme je da se snadjete i pokazete da ste od onih koji  vole i ne zale. Cak i da znate da cete biti povredjeni, opet biste voleli odano i iskreno. Imacete   priliku da se  izjasnite i da se zna  ko koga i koliko voli.

 

SKORPIJA

Miljenici zvezda ste bili vise puta, ali cim vas ne pogleda sreca jednom! Tada se ponasate kao da vas nikada pogledala nije. Vreme je da malo pogledate na stranu i da budete zahvalni zvezdama na svemu. U svakom slucaju vam je bolje nego mnogima, a smatrate se kaznjenim!

 

STRELAC

Vas sarm je neodoljiv, a vi cesto neumoljivi, da ste pravi zavodnik. Tako delujete u ocima drugih, a vi samo zelite da vas vole. Trazite svoju srodnu dusu i vreme je da je prepoznate u jednoj osobi. Od vas se ceka da budete jasni i precizni u zeljama.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

JARAC

Miljenici zvezda niste bili, niti ste se u njih kada ubrajali. Uskoro cete se moci ubrojati jer vam sledi sreca. Vasa sreca ce da bude deo vase buducnosti i vreme je da budete verni sebi i svojim osecanjima. Ono sto niste nikada, sada cete biti.

 

VODOLIJA

Vreme je da se vase misli i vasi nemiri ujedine u emociju koju cete  nositi u grudima.Vase ce se srce radovati zbog ljubavi koja sledi. Zato se radujte da budete  od onih koji ce se uskoro radovati i biti srecan.Na pomolu nova ljubav.

 

RIBE

Miljenici zvezda ste bili nekada, a sada se samo  secate sa tugom.Ne samo toga vremena, nego i toga zivota, i one koju ste voleli. Zasto misliti da je to vase  proslo i davno vreme? Zasto mislite da se nece ponoviti, kada bi moglo biti vrlo skoro?

Stranice: 1 2