Tokom novembra ovim znacima sledi susret srodnih dusa,a nekome i sa bivsima!

Tokom novembra ovim znacima sledi susret srodnih dusa,a nekome i sa bivsima!

2022-11-05 0 By Admin

SKORPIJA

Tokom novembra cete dobiti priliku da u svoj zivot vratite osobu iz proslosti. Svakako da ce doci do toga da se uverite da vas bivsa ljubav jos uvek voli. Naravno da je konacna odluka samo na vama,ali nema sumnje da cete doziveti taj susret koji moze da promeni mnogo toga u vasem zivotu.

Svakako da vas ceka period kada cete moci da promenite svoj zivot iz korena, mada je izvesno da nikada nije lako vratiti se na stare staze. Bitno je da naglasimo da je vazno da uradite kako vam nalaze vase srce,ali da date sebi dovoljno vremena da o svemu razmislite.  Novembar je ujedno i period kada mnoge skorpije slave  svoje rodjendane. Moguce je da cete dobiti ono sto zelite  u danima koji su pred nama.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 VODOLIJA

Ono sto je vrlo vazno da kazemo jeste da tokom novembra nista nece biti isto. Dakle sledi vam mesec kada cete dobiti priliku da promenite svoj zivot iz korena. Slede susreti i sanse za ljubav kakve vam se nikada ranije nisu desile.

Bitno je da dodamo da cete vi biti znak koji ce u mesecu koji je pred nama doziveti susret koji ce biti ljubav na prvi pogled. Naravno da je to ono sto vase romanticno srce  zeli i cini se da ste konacno na korak od toga da vam se i ostvare vase ljubavne zelje.

No, moramo da dodamo da bi bila greska da se vracate na staze proslosti. Izvesno je da ce doci do toga da sretnete nekoga ko je sada samo vasa bivsa ljubav,ali neka bivse ostane bivse.

Ta osoba se nije promenila i moramo da kazemo da nikada i nece. Ne gubite svoje vreme na ono sto jednostavno ne moze da uspe. Zasluzujete mnogo vise.

Stranice: 1 2