Naredni dani donose i dobro i lose u zivotu  nekih zodijaka…

Naredni dani donose i dobro i lose u zivotu nekih zodijaka…

2022-11-29 0 By Admin

VAGA

Horoskop za naredne dane vas nece maziti svojim vestima. Bice vam tako neocekivan da cete morati da donesete vaznu odluku.Nece vam dati priliku da se premisljate, niti vase hocu-necu! Tako ce sve da zavisiod vaseg odgovora, pa i posledice.

 

SKORPIJA

Mozete ocekivati svasta i lose i dobro, ali ce biti vasom licnom zaslugom. Vasi dani ce biti obojeni onim sto ste  i hteli, jer ce vam se vratiti milo za drago.Jedan bik  ce da vam za udarac uzvrati udarcem.Mislili ste da se to nece desiti, ali vam se vraca.

 

STRELAC

Zasto se necete smiriti dok ne prodju ovio dani, znate samo vi!  Osecate neku uznemirenost jer niste sigurni da li ce da bude lose ili dobro. Negde ste bili ispravni, negde ste gresili, ali sve je za ljude. Ne brinite bice bolje!  Ni jedan pocetak nije lak!

 

JARAC

Suvise ste krivi za svoje padove, pa i za emotivne lomove.  Ovih cete dana morati sa se suocite sa onim sto ste cinili u prethodnom periodu. Vreme je da se radujete jer vas nece ismejati onaj ko vam se svidja.Bice suprotno! Ako ste ga primetili, i on ce vas.

 

VODOLIJA

Znajte  da vam horoskop ne donosi neke lepe stvari.Mnogo cete raditi i biti svesni svoje situacije koja ce biti bezizlazna! Ne brinite, jer ce se pojaviti neko ko ce hteti da vam pomogne. Razlog zasto – zelece vasu blizinu, jer ste mu se svideli jos davno.

 

RIBE

Horoskop donosi necerovatan obrt u vasem zivotu.Stavljate tacku na sve bas kad vam je najteze i okrecete novi list. Vreme je za novi pocetak u vasem zivotu, i zato zelite da budete neko ko ce da sve konce svojih koraka uzme u svoje ruke.

Stranice: 1 2