Horoskop za cetvrtak,petak i subotu:Slede fantasticna 72.sata!

Horoskop za cetvrtak,petak i subotu:Slede fantasticna 72.sata!

2022-11-30 0 By Admin

 VAGA

Sledi vam jako lep period. To je ono sto je izvesno. Ako ste sada slobodni imajte na umu da je moguce da ce doci do toga da vam neko dokaze i pokaze svoje emocije. U danima koji slede ce cuda biti moguca.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

SKORPIJA

Vrlo je vazno da kazemo da su pred vama dani kada ce ljubav biti na prvom mestu. To je jako vazno da kazemo. Odani ste i verni i postoji neko ko je spreman da vam uzvrati istom merom. Razmislite o tome.

 

 STRELAC

Ono sto je bitno jeste da su pred vama dani kada ce doci do nekih velikih promena. Uskoro cete moci da kazete da su se neke zelje ostvarile. Sledi vam nova sansa za srecu i jedna velika emotivna prilika.

 

 JARAC

Horoskop za tri dana koja su pred nama za vas je vise nego povoljan. To je ono sto moramo reci. Samo je bitno da znate da je pitanje vase srece u vasim rukama. Samo vi znate sta je ono sto vam tacno treba.

 

VODOLIJA

Konacno su pred vama dani kada cete moci da kazete da ste dobili ono sto zelite. Mnogo vam znaci jedan rak i moguce je da ce ovo biti dan kada ce doci do najlepsih promena. Vazno je da ipak ne obecavate ono sto ne mozete da ispunite.

 

 RIBE

Ono sto moramo da kazemo jeste da je jednoj vagi stalo do vas. Da je odana  i iskrena i da nema sumnje da ce uciniti i moguce i nemoguce da vas usreci. Samo je pitanje dana kada ce cudo da se desi i da vam se dese lepse stvari.

 

Stranice: 1 2